Rijschool in Teteringen

Steering you in the right direction.

Rijschool Teteringen biedt rijopleidingen aan in de omgeving van Teteringen. Wij bieden rijlessen aan mensen die graag zo snel mogelijk de weg op willen. Wanneer je bij ons start met rijlessen, wordt je door één vaste instructeur opgeleid. Hierdoor haal je het maximale uit jouw rijles in Teteringen. Wij bereiden jou voor om zorgeloos deel te nemen aan het examen en hebben ook een hoog slagingspercentage!

Rijlessen in Teteringen

Wanneer je begint met autorijden ga je veel nieuwe dingen leren. Zo leer je verschillende verkeersomstandigheden, behendigheden en veilig autorijden in het algemeen. Onze ervaren instructeurs begeleiden jou in het volledige proces, waardoor je veel leert in korte tijd. Onze instructeurs zijn experts en leiden jou op tot een zelfverzekerde en bekwame bestuurder. Bij Rijschool Breda krijg je een vaste instructeur die jou begeleid in het volledige proces.

Er zijn in de regio Teteringen meerdere rijscholen waaruit je kunt kiezen. Het slagingspercentage van onze rijschool in Teteringen is bovengemiddeld. Het is ook mogelijk om een gratis proefles aan te vragen, zodat je kunt ervaren hoe onze rijlessen werken en of je je op jouw gemak voelt bij de instructeur.

Rijschool Teteringen verzorgt al jaren goedkope rijlessen in de omgeving. Ook in omringende plaatsen al Kaatsheuvel en Hilvarenbeek zijn wij actief. Wij bereiden je graag optimaal voor en zorgen dat je snel en veilig de weg op kan! Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Teteringen?

De slogan van onze rijschool zegt het al – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de juiste richting op. Bij onze rijschool in Teteringen krijg je rijles op maat, speciaal voor jou! Al vanaf jouw eerste les weet je waar je aan toe bent en krijg je een indicatie van hoeveel lessen je nodig zult hebben. Samen streven wij erna om jou te laten uitgroeien tot een zelfverzekerde bestuurder.

Ben jij iemand met een drukke agenda? Voor ons maakt dat geen verschil! Onze instructeurs rijden ook in de avonduren en in het weekend! Rijles volgen in Teteringen kan dus altijd! Uiteraard zitten hier geen additionele kosten aan verbonden. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Teteringen.

Een spoedcursus in Teteringen

Kan jij niet wachten om de weg op te gaan? Dan is het volgen van een spoedcursus perfect voor jou! Wij bieden een spoedcursuspakket aan waarmee je na twee weken al deel kan nemen aan een eindexamen. Een spoedcursus rijbewijs kun je ook volgen bij onze rijschool in Teteringen.

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen moet je al wel in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Wanneer je deze behaald hebt vragen we samen jouw gezondheidsverklaring aan en plannen we het praktijkexamen in bij het CBR. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Zo haal je snel je rijbewijs in Teteringen!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijles in Teteringen

Teteringen kent meerdere autorijscholen en potentiële leerlingen. Er zijn dus genoeg opties voor rijlessen in Teteringen. Ga echter niet alleen op prijs af, want de kwaliteit van de lessen en de klik met de instructeur is ook erg belangrijk. Jullie zullen namelijk een lange tijd samen in de auto zitten om jouw rijbewijs te halen. Hiernaast is de instructeur degene die jouw zal opleiden tot een zelfverzekerde automobilist.

Rijschool Teteringen is dé autorijschool om jouw rijbewijs te halen in omgeving Teteringen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van Teteringen. Om jouw hiervan te overtuigen, bieden wij een gratis intake les aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool in Teteringen

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Teteringen? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig:

Pinautomaat

In onze auto’s kun je betalen aan het pinautomaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen worden snel toegestuurd en zijn de betalen via het internet. Ideaal!

Contant

Rijschool Breda accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Gemakkelijk en zonder extra kosten!

Rijles in Teteringen

Teteringen is een dorp gelegen in de gemeente Breda. Vandaar dat wij ook in deze regio rijden. Het dorp is tevens gelegen tussen Breda en Oosterhout.

Het dorp is bereikbaar vanaf de A27 en de N285. Tevens rijden er enkele buslijnen doorheen. Het halen van jouw rijbewijs een waardevolle toevoeging, wanneer je in Teteringen woont. Immers kun je snel de snelweg op, waardoor je met je auto kan gaan en staan waar je maar wilt.

Zien we jou binnenkort ook terug bij onze rijschool?

rijschool teteringen

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

Jouw naam*:

Jouw e-mail*:

Jouw telefoonnummer:

Ik heb interesse in:

Jouw vraag/opmerking: