Rijschool Breda

Steering you in the right direction.

Rijschool in Teteringen

Steering you in the right direction.

Rijschool Teteringen biedt rijopleidingen aan in de omgeving van Teteringen. Wij bieden rijlessen aan mensen die graag zo snel mogelijk de weg op willen. Wanneer je bij ons start met rijlessen, wordt je door één vaste instructeur opgeleid. Hierdoor haal je het maximale uit jouw rijles in Teteringen. Wij bereiden jou voor om zorgeloos deel te nemen aan het examen en hebben ook een hoog slagingspercentage!

Rijlessen in Teteringen

Wanneer je begint met autorijden ga je veel nieuwe dingen leren. Zo leer je verschillende verkeersomstandigheden, behendigheden en veilig autorijden in het algemeen. Onze ervaren instructeurs begeleiden jou in het volledige proces, waardoor je veel leert in korte tijd. Onze instructeurs zijn experts en leiden jou op tot een zelfverzekerde en bekwame bestuurder. Bij Rijschool Breda krijg je een vaste instructeur die jou begeleid in het volledige proces.

Er zijn in de regio Teteringen meerdere rijscholen waaruit je kunt kiezen. Het slagingspercentage van onze rijschool in Teteringen is bovengemiddeld. Het is ook mogelijk om een intake aan te vragen, zodat je kunt ervaren hoe onze rijlessen werken en of je je op jouw gemak voelt bij de instructeur.

Rijschool Teteringen verzorgt al jaren goedkope rijlessen in de omgeving. Ook in omringende plaatsen, zoals Kaatsheuvel en Hilvarenbeek, zijn wij actief. Wij bereiden je graag optimaal voor en zorgen dat je snel en veilig de weg op kan! Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een intake aan
teteringen rijschool

Waarom onze rijschool in Teteringen?

De slogan van onze rijschool zegt het al – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de juiste richting op. Bij onze rijschool in Teteringen krijg je rijles op maat, speciaal voor jou! Al vanaf jouw eerste les weet je waar je aan toe bent en krijg je een indicatie van hoeveel lessen je nodig zult hebben. Samen streven wij erna om jou te laten uitgroeien tot een zelfverzekerde bestuurder.

Ben jij iemand met een drukke agenda? Voor ons maakt dat geen verschil! Onze instructeurs rijden ook in de avonduren en in het weekend! Rijles volgen in Teteringen kan dus altijd! Uiteraard zitten hier geen additionele kosten aan verbonden. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Teteringen.

Een spoedcursus in Teteringen

Kan jij niet wachten om de weg op te gaan? Dan is het volgen van een spoedcursus perfect voor jou! Wij bieden een spoedcursuspakket aan waarmee je na twee weken al deel kan nemen aan een eindexamen. Een spoedcursus rijbewijs kun je ook volgen bij onze rijschool in Teteringen.

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen moet je al wel in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Wanneer je deze behaald hebt vragen we samen jouw gezondheidsverklaring aan en plannen we het praktijkexamen in bij het CBR. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Zo haal je snel je rijbewijs in Teteringen!

rijschool teteringen
teteringen rijles

Rijles in Teteringen

Teteringen kent meerdere autorijscholen en potentiële leerlingen. Er zijn dus genoeg opties voor rijlessen in Teteringen. Ga echter niet alleen op prijs af, want de kwaliteit van de lessen en de klik met de instructeur is ook erg belangrijk. Jullie zullen namelijk een lange tijd samen in de auto zitten om jouw rijbewijs te halen. Hiernaast is de instructeur degene die jouw zal opleiden tot een zelfverzekerde automobilist.

Rijschool Teteringen is dé autorijschool om jouw rijbewijs te halen in omgeving Teteringen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van Teteringen. Om jou hiervan te overtuigen, bieden wij een intake les aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

Automaat rijlessen Teteringen

Vind jij het lastig om in een handgeschakelde auto te rijden? Heb je last van faalangst of medische aandoeningen? Dan zijn automaat rijlessen in Teteringen wellicht de oplossing voor jou! Ook zul je alvast goed voorbereid zijn op de toekomst. Elektrische auto’s zijn namelijk voorzien van een automatische versnellingsbak. Door automaat rijlessen in Teteringen te volgen weet jij al precies hoe het rijden met een automaat te werk gaat.

Met een automaat zul je geen handgeschakelde auto’s mogen besturen. Zodra je de automaat rijlessen in Teteringen hebt volbracht, zal er de code 78 op jouw rijbewijs gezet worden. Voor mensen met een lichamelijke beperking is het soms alleen maar mogelijk om een auto met automatische schakeling te rijden. Onze rijinstructeurs zullen iedereen zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun automaat rijlessen in Teteringen.

Neem contact met ons op
automaat rijlessen breda

Vraag een intake aan bij onze rijschool in Teteringen

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Teteringen

Teteringen is een dorp gelegen in de gemeente Breda. Vandaar dat wij ook in deze regio rijden. Het dorp is tevens gelegen tussen Breda en Oosterhout.

Het dorp is bereikbaar vanaf de A27 en de N285. Tevens rijden er enkele buslijnen doorheen. Het halen van jouw rijbewijs een waardevolle toevoeging, wanneer je in Teteringen woont. Immers kun je snel de snelweg op, waardoor je met je auto kan gaan en staan waar je maar wilt.

Zien we jou binnenkort ook terug bij onze rijschool?

rijlessen teteringen

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: