Rijschool Breda

Steering you in the right direction.

Rijschool Sint Willebrord

Steering you in the right direction.

Wil jij rijlessen volgen in de omgeving van Sint Willebrord? Dat kan! Wij van Rijschool Breda verzorgen rijlessen in Sint Willebrord en omliggende dorpen. Bij ons wordt je gekoppeld aan een vaste rijinstructeur. Samen halen jullie het meeste uit de lessen in Sint Willebrord. Onze rijschool maakt je klaar voor je examen. Ons slagingspercentage ligt boven het gemiddelde.

Rijles volgen in Sint Willebrord

Je eerste rijles is een hele ervaring. Alles is nieuw en je gaat een heleboel leren. Je leert onder andere hoe je veilig moet auto rijden en hoe je de verkeersregels kunt toepassen. Natuurlijk doen onze instructeurs hun uiterste best om jou tijdens de lessen zo goed mogelijk te begeleiden. Jouw instructeur leert je in een korte periode alles wat je moet weten. Het doel is om jou op te leiden tot een zelfverzekerde en bekwame bestuurder.

In de omgeving van Sint Willebrord zijn er een aantal rijscholen actief. Kiezen kan lastig zijn. Een goede tip is om te zoeken naar een rijscholen met een goed slagingspercentage. Ons slagingspercentage ligt boven het gemiddelde en hier zijn we trots op.

Het is belangrijk om rijlessen in de omgeving van Sint Willebrord toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom verzorgen wij ook betaalbare lessen in Goirle en Udenhout. We begeleiden jou naar je rijexamen zodat je snel zelf de weg op kan! Ben je geïnteresseerd, neem dan via de onderste button contact met ons op.

Vraag een intake aan
rijschool chaam

Waarom onze rijschool in Sint Willebrord?

Onze slogan – “Steering you in the right direction.” – verteld je eigenlijk al genoeg. We sturen jou letterlijk en figuurlijk de goede richting op! Al onze lessen worden compleet op maat verzorgd. Vanaf de eerste les weet je ongeveer hoeveel lessen je nodig zult hebben. Staat dit vast, dan gaan we er samen ons best voor doen om jou te laten slagen. Ons doel is om jou op te leiden tot een bekwame automobilist.

Het kan zijn dat je doordeweeks druk bent met je opleiding of je sport, dit is geen enkel probleem. Onze instructeurs rijden ook in de avonduren en zelfs in het weekend. Lessen om deze tijden brengt geen extra kosten met zich mee. We houden het altijd transparant met onze leerlingen.

Spoedcursus Rijbewijs Sint Willebrord

Wil je sneller dan normaal je rijbewijs halen, dan is een spoedcursus iets voor jou. Met het spoedcursuspakket van Rijschool Breda krijg je de kans om binnen een 2 weken al je lessen af te werken.

Voordat je mag beginnen met de spoedcursus moet je een aantal zaken regelen. Ten eerste moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Is dit in orde, dan vragen we samen een gezondheidsverklaring aan bij het CBR. Ook wordt er een datum geprikt voor je praktijkexamen. Vervolgens worden al je lessen gepland tot aan het examen aan ga je aan de slag!

rijlessen in breda
rijlessen breda

Rijscholen in Sint Willebrord

Er zijn veel verschillende rijscholen in de omgeving van Sint Willebrord. Het belangrijkste is dat je een rijschool kiest die behalve goedkoop ook kwaliteit levert. Ook is het prettig dat je een klik hebt met je persoonlijke rijinstructeur. Samen zitten jullie tenslotte heel wat uren in de auto. Jouw instructeur zal je opleiden tot een goede en zelfverzekerde bestuurder.

Wij vinden ons zelf de beste rijschool in de omgeving van Sint Willebrord. Nu moeten we alleen jou nog overtuigen! Dit doen we door een intake aan te bieden. Op deze manier kun je zelf zijn of we bij je passen.

Automaat rijlessen Sint Willebrord

Wil jij graag automaat rijlessen volgen in Sint Willebrord? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je met het behalen van je automaatrijbewijs Sint Willebrord. Rijschool Sint Willebrord is er in gespecialiseerd om mensen die moeite hebben met het behalen van een rijbewijs, te helpen met het behalen  van een automaat rijbewijs. Let er wel op dat dit rijbewijs je alleen vrijstelling geeft om automaat auto’s te besturen. Je mag hier dus GEEN handgeschakelde auto’s mee besturen!!

Het rijbewijs zul je ontvangen nadat je succesvol je automaat rijlessen in Sint Willebrord hebt afgerond. Er wordt hierbij wel gebruik gemaakt van een code78 op je rijbewijs om hiermee aan te duiden dat het om een automaat rijbewijs gaat. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op de juiste manier begeleid wordt tijdens de automaat rijlessen Sint Willebrord. Hiermee zorgen wij ervoor dat iedereen een zelfverzekerde en veilige bestuurder kan worden

Neem contact met ons op
automaat rijlessen breda

Vraag een extra intake aan bij onze rijschool in Sint Willebrord

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Sint Willebrord

Noord-Brabant kent vele leuke en gezellige dorpen en Sint Willebrord is geen uitzondering. Het dorp telt 9.020 inwoners en is gelegen tussen Etten-Leur en Roosendaal.

Sint Willebrord behoort tot een van de vele kerkdorpen die de provincie kent. De naam heeft het dorp te danken aan de missionaris uit de 8e eeuw genaamd de heilige Willibrord.

Om die reden is een rijbewijs in Sint Willebrord een zeer goede manier om jouw mobiliteit te verbeteren. Zien we jou binnenkort ook terug bij onze rijschool?

breda rijschool

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: