Rijopleiding Etten-Leur

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda geeft rijlessen aan studenten in Etten-Leur en omstreken. Wij richten ons op scholieren die graag een goede opleiding wensen om hun rijbewijs te behalen. Bij onze rijschool in Etten-Leur ben je verzekerd van één vaste instructeur die jou gaat opleiden tot zelfverzekerde bestuurder. Hierdoor zijn de lessen in Etten-Leur erg leerzaam. Wij zorgen ervoor dat je maximaal wordt voorbereid op het examen.

Rijlessen in Etten-Leur

Een begin maken met het behalen van je rijbewijs is een grote stap. Je gaat namelijk veel nieuwe dingen leren zoals: de verkeersregels voor automobilisten, de verkeersborden, veilig rijden, verkeerssituaties beoordelen en milieu bewust rijden. Onze instructeur zal jou de fijne kneepjes van het vak leren. Hierdoor word jij opgeleid tot een zelfverzekerde automobilist.

In Etten-Leur zijn er meerdere bedrijven om rijlessen bij te volgen. Rijschool Breda in Etten-Leur blinkt uit door het bovengemiddelde slagingspercentage. Neem vrijblijvend contact op voor een intake, om te kijken of je op je gemak bent bij ons.

Rijschool Breda zorgt al meerdere jaren voor goede rijlessen in Etten-Leur en omstreken. Wij zorgen ervoor dat jij met een vertrouwd gevoel kunt beginnen aan je rijexamen. Meer informatie? Klik dan eens op de button hieronder en neem vrijblijvend contact op met ons.

Vraag een intake aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Etten-Leur?

Ons motto is – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de goede richting op. Met rijlessen op maat zorgen wij voor kwalitatieve lessen. Na de eerste les volgt er een adviesgesprek. Wij geven dan namelijk een indicatie van het aantal lessen waarvan wij denken dat het voldoende is om jouw examen te behalen. Wij willen namelijk dat jij een automobilist wordt met veel vertrouwen in zichzelf.

Ben jij altijd aan het werk of heb je het nog druk met school? Dat is voor ons als rijschool in Etten-Leur geen enkel probleem. De rijlessen worden namelijk ook in het weekend verzorgd. Ook is het mogelijk om lessen te volgen als je overdag werkt, want wij rijden ook in de avonduren. Voor beiden worden geen extra kosten gerekend. Duidelijkheid en eerlijkheid bij Rijschool Breda in Etten-Leur.

Een spoedcursus in Etten-Leur

Zit jij het liefst morgen al in de auto voor je rijbewijs? Dan hebben wij het pakket voor jou. Het Spoedcursus pakket is speciaal voor mensen die niet kunnen wachten om hun rijbewijs te halen. Je kunt namelijk al binnen twee weken op auto-rijexamen. Deze spoedcursus is uiteraard te volgen bij onze rijschool in Etten-Leur.

Een belangrijk criterium om in aanmerking te komen voor de spoedcursus is dat je het theorie certificaat hebt behaald. Wanneer er voldaan is aan dit criterium wordt samen de gezondheidsverklaring aangevraagd. Daarna zoeken we samen bij het CBR naar een datum voor het examen. Vervolgens plannen we in samenspraak de lessen in tot aan het examen. Zo kun je dus lekker snel je rijbewijs halen!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijscholen in Etten-Leur

In Etten-Leur zijn er verschillende autorijscholen en leerlingen. Het aanbod en de vraag is royaal. Belangrijk is dat je soms een moment pakt om even rustig te kijken naar de rijscholen. Kijk dan ook niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit en de instructeurs. Je zult namelijk een flink aantal uren samen zitten. Het is dan ook handig als je een klik hebt met je instructeur, anders wordt het wellicht een vervelende en lange tijd. Bovendien is de instructeur degene die jou uiteindelijk helpt om tot een bekwame en zelfverzekerde bestuurder te groeien.

Wij zijn in de omgeving van Etten-Leur dé rijschool voor het behalen van jouw rijbewijs. Volgens onszelf zijn wij natuurlijk de beste rijschool van Hilvarenbeek, Tilburg en Breda. Om deze woorden kracht bij te zetten, verzorgen wij intakes, waarbij jij kennis maakt met ons en meteen kunt kijken of wij de rijschool voor jou zijn.

Vraag nu een intake aan bij onze rijschool in Etten-Leur

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Etten-Leur

Het aantal inwoners van de Etten-Leur nam toe met 9.041 (een stijging van 25%): van 34.839 in 1996 naar 43.880 in 2020. Het aantal inwoners is het aantal dat op 1 januari in het bevolkingsregister staat. Etten-Leur is dus een relatief groot gebied. Het is daarom wel erg handig als je hier in het bezit bent van een rijbewijs.

Zien we jouw binnenkort lessen bij ons?

rijschool etten-leur

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: