Rijschool Breda

Steering you in the right direction.

Rijschool in Sprang Capelle

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda is actief als opleider in de buurt van Sprang Capelle. Wij verzorgen rijlessen voor jongeren die het leuk vinden om hun rijbewijs te halen. Bij ons les je met een vaste rijinstructeur. Door te werken met een vaste instructeur is de duur van het leerproces korter. Je bouwt namelijk een band met elkaar op. Samen halen jullie alles uit elke rijles. Jij kunt beginnen aan je rij-examen zelfverzekerd en goed voorbereid. Het hoge slagingspercentage van onze rijschool is het bewijs daar van.

Rijlessen in Sprang Capelle

Zodra je begint met autorijlessen moet je een aantal nieuwe vaardigheden en regels leren. Voorbeelden van deze vaardigheden en regels zijn: veilig autorijden, milieu bewust autorijden, leren van de verkeersregels, leren van de verkeersborden en het verkrijgen van inzicht in verkeerssituaties. Tijdens dit proces wordt je gecoacht door instructeurs van onze rijschool in Sprang Capelle. Hierdoor kun jij als leerling veel leren in een korte periode. De instructeur coacht jou zo dat jij vaardigheden onder de knie hebt, de regels kent en zelfverzekerd bent tijdens het besturen van een auto. Jouw vaste instructeur begeleid jou tijdens dit leerproces.

In Sprang Capelle en het gebied daar omheen zijn een aanzienlijke hoeveelheid rijscholen actief. Het unieke van onze rijschool in Sprang Capelle is dat het slagingspercentage van onze leerlingen erg hoog is. Bovendien is het bij ons mogelijk om een proefles te volgen. Gedurende deze les ervaar jij onze persoonlijke aandacht en coaching van onze instructeurs. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons.

Rijschool Breda is een waar begrip in omgeving van Sprang Capelle. Wij verzorgen namelijk al een aantal jaren rijlessen waarbij wij ervoor zorgen dat snel, veilig en zelfverzekerd de weg op kan. Wij zorgen namelijk voor een top opleiding. Hebben we je aandacht? Kijk dan via onderstaande knop waar je meer informatie kunt vinden.

Vraag een proefles aan
automaat rijlessen breda

Automaat rijlessen Sprang Capelle

Vind jij het lastig om in een handgeschakelde auto te rijden? Heb je last van faalangst of medische aandoeningen? Dan zijn automaat rijlessen in Sprang Capelle wellicht de oplossing voor jou! Ook zul je alvast goed voorbereid zijn op de toekomst. Elektrische auto’s zijn namelijk voorzien van een automatische versnellingsbak. Door automaat rijlessen in Sprang Capellete volgen weet jij al precies hoe het rijden met een automaat te werk gaat.

Met een automaat zul je geen handgeschakelde auto’s mogen besturen. Zodra je de automaat rijlessen in Sprang Capelle hebt volbracht, zal er de code 78 op jouw rijbewijs gezet worden. Voor mensen met een lichamelijke beperking is het soms alleen maar mogelijk om een auto met automatische schakeling te rijden. Onze rijinstructeurs zullen iedereen zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun automaat rijlessen in Sprang Capelle.

Neem contact met ons op

Waarom onze rijschool in Sprang Capelle?

De spreuk van onze rijschool in Sprang Capelle is- “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou als Rijschool Breda de juiste richting op. Vakmanschap is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij rijlessen op maat. Bij de eerste rijles vertellen we jou wat je niveau is. Aan de hand van dit niveau bepalen we het aantal rijlessen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij met een zeker gevoel een auto kunt besturen.

Werk overdag of moet je naar school overdag? Bij ons als rijschool in Sprang Capelle worden dit soort problemen opgelost. Wij hebben namelijk als oplossing dat wij ook rijlessen geven in de avonduren. Mocht dit nu niet lukken dan geven wij ook lessen in het weekend. Voor deze lessen rekenen wij geen extra kosten.

Transparant en fair – Rijschool Breda

Oosterhout

Een spoedcursus in Sprang Capelle

Wil je het liefst vandaag al beginnen met rijlessen of moet je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Wij als Rijschool Breda hebben de oplossing voor jou! Een speciale cursus in spoedvorm waarbij je versneld je rijbewijs haalt. Wij als rijschool in Sprang Capelle verzorgen deze speciale cursus als Spoed Pakket. Zo kun jij in twee weken al op rij-examen.

Een voorwaarde om te mogen beginnen aan de spoedcursus is dat je in het bezit bent van het theorie certificaat. Als je voldoet aan deze voorwaarde dan kunnen we samen de gezondheidsverklaring aanvragen. De vervolg stap is dat we bij het CBR de datum van het praktijk examen vastleggen. Als laatste stap leggen we alle rijlessen tot aan het examen. Zo kun jij zo snel mogelijk genieten van je rijbewijs!

Rijles in Sprang Capelle

Het aanbod van rijscholen en de vraag vanuit de leerlingen is groot in Sprang Capelle. Het als belangrijk dat jij als leerling goed kiest. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal criteria: kijk naar de kwaliteit, kijk naar de prijs en houdt er rekening mee, dat er een klik is met je mogelijke instructeur. Kwaliteit is belangrijker dan de prijs. Je moet namelijk goed opgeleid worden. Anders kost het je veel meer van die goedkope lessen waardoor het uiteindelijk toch duurder wordt. Daarnaast geldt dat jij uren door zult brengen met jouw instructeur. Het is dan ook beter dat het een fijn en leuke instructeur is. De instructeur is tevens de persoon die jou coacht in de auto zodat jij een zekere en bekwame bestuurder wordt.

Wij vinden dat wij de nummer één rijschool in Sprang Capelle zijn. Om dit te bewijzen bieden wij jou een gratis proefles aan. Jij kunt dan zelf beoordelen of er een match is.

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool in Sprang Capelle

Tijdens de gratis proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €60,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs in Breda.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

100% gratis proefles

✔️Direct starten

✔️Moderne lesauto’s

✔️Spoedcursus rijbewijs mogelijk! 

✔️ Weekend en avond rijles mogelijk

✔️ WRM gecertificeerde rijinstructeurs

✔️ Inclusief  leerling app

€ 49,95,-

NU €0-

Pakket 1

Pak je korting!

10 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1000,-

NU €649,-

Pakket 2

Pak je korting!

20 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1550,-

NU € 1149,-

Pakket 3

Pak je korting!

30 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis leerling proefles t.w.v 49,95

*Gratis leerling Herexamen CBR t.w.v 300

€ 2400,-

NU €1649-

Pakket 4

Pak je korting!

40 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis leerling proefles t.w.v 49,95

*Gratis leerling Herexamen CBR t.w.v 300

€ 3000,-

NU €2149,-

Tarievenlijst

Zie onze tarievenlijst

Losse rijlessen = 60 euro

Praktijkexamen = 300 euro

Theorie cursus = 70 euro

Tussentijdse toets = 260 euro

Administratie kosten per termijn betaling 10

Inschrijf kosten = 30 euro

Rijles in Sprang Capelle

Sprang Capelle is streek in Noord-Brabant. Het is een voormalige gemeente die is samen gegaan met de gemeenten Waalwijk en Waspik. De streek ligt ten noorden van Tilburg en grenst aan Kaatsheuvel en Waalwijk. Wij als rijschool zijn ook actief in andere gebieden in deze regio. Vandaar dat veel ervaring hebben met de regio en dus jou als leerling optimaal kunnen voorbereiden.

De verbindingswegen A59 en N261 zorgen voor de verbinding met de grote steden in de omgeving. Door het ontbreken van een station in Sprang Capelle, vergroot je de mobiliteit van jezelf enorm met het halen van een rijbewijs. Met de auto ben je dan namelijk veel sneller in Tilburg, Breda, Dordrecht en Den Bosch.

Ben jij de volgende leerling die lest bij onze autorijschool?

Rijschool Spang Capelle

Neem contact met ons op!

Interested in what our driving school has in store for you? Contact us by calling or texting +31647901076, or email us at info@drivingschooldenbosch.com or use the contact form below.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: