Rijschool in Sprang Capelle

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda is actief als opleider in de buurt van Sprang Capelle. Wij verzorgen rijlessen voor jongeren die het leuk vinden om hun rijbewijs te halen. Bij ons les je met een vaste rijinstructeur. Door te werken met een vaste instructeur is de duur van het leerproces korter. Je bouwt namelijk een band met elkaar op. Samen halen jullie alles uit elke rijles. Jij kunt beginnen aan je rij-examen zelfverzekerd en goed voorbereid. Het hoge slagingspercentage van onze rijschool is het bewijs daar van.

Rijlessen in Sprang Capelle

Zodra je begint met autorijlessen moet je een aantal nieuwe vaardigheden en regels leren. Voorbeelden van deze vaardigheden en regels zijn: veilig autorijden, milieu bewust autorijden, leren van de verkeersregels, leren van de verkeersborden en het verkrijgen van inzicht in verkeerssituaties. Tijdens dit proces wordt je gecoacht door instructeurs van onze rijschool in Sprang Capelle. Hierdoor kun jij als leerling veel leren in een korte periode. De instructeur coacht jou zo dat jij vaardigheden onder de knie hebt, de regels kent en zelfverzekerd bent tijdens het besturen van een auto. Jouw vaste instructeur begeleid jou tijdens dit leerproces.

In Sprang Capelle en het gebied daar omheen zijn een aanzienlijke hoeveelheid rijscholen actief. Het unieke van onze rijschool in Sprang Capelle is dat het slagingspercentage van onze leerlingen erg hoog is. Bovendien is het bij ons mogelijk om een gratis proefles te volgen. Gedurende deze les ervaar jij onze persoonlijke aandacht en coaching van onze instructeurs. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons.

Rijschool Breda is een waar begrip in omgeving van Sprang Capelle. Wij verzorgen namelijk al een aantal jaren rijlessen waarbij wij ervoor zorgen dat snel, veilig en zelfverzekerd de weg op kan. Wij zorgen namelijk voor een top opleiding. Hebben we je aandacht? Kijk dan via onderstaande knop waar je meer informatie kunt vinden.

Vraag een proefles aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Sprang Capelle?

De spreuk van onze rijschool in Sprang Capelle is- “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou als Rijschool Breda de juiste richting op. Vakmanschap is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij rijlessen op maat. Bij de eerste rijles vertellen we jou wat je niveau is. Aan de hand van dit niveau bepalen we het aantal rijlessen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij met een zeker gevoel een auto kunt besturen.

Werk overdag of moet je naar school overdag? Bij ons als rijschool in Sprang Capelle worden dit soort problemen opgelost. Wij hebben namelijk als oplossing dat wij ook rijlessen geven in de avonduren. Mocht dit nu niet lukken dan geven wij ook lessen in het weekend. Voor deze lessen rekenen wij geen extra kosten.

Transparant en fair – Rijschool Breda

Een spoedcursus in Sprang Capelle

Wil je het liefst vandaag al beginnen met rijlessen of moet je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Wij als Rijschool Breda hebben de oplossing voor jou! Een speciale cursus in spoedvorm waarbij je versneld je rijbewijs haalt. Wij als rijschool in Sprang Capelle verzorgen deze speciale cursus als Spoed Pakket. Zo kun jij in twee weken al op rij-examen.

Een voorwaarde om te mogen beginnen aan de spoedcursus is dat je in het bezit bent van het theorie certificaat. Als je voldoet aan deze voorwaarde dan kunnen we samen de gezondheidsverklaring aanvragen. De vervolg stap is dat we bij het CBR de datum van het praktijk examen vastleggen. Als laatste stap leggen we alle rijlessen tot aan het examen. Zo kun jij zo snel mogelijk genieten van je rijbewijs!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijles in Sprang Capelle

Het aanbod van rijscholen en de vraag vanuit de leerlingen is groot in Sprang Capelle. Het als belangrijk dat jij als leerling goed kiest. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal criteria: kijk naar de kwaliteit, kijk naar de prijs en houdt er rekening mee, dat er een klik is met je mogelijke instructeur. Kwaliteit is belangrijker dan de prijs. Je moet namelijk goed opgeleid worden. Anders kost het je veel meer van die goedkope lessen waardoor het uiteindelijk toch duurder wordt. Daarnaast geldt dat jij uren door zult brengen met jouw instructeur. Het is dan ook beter dat het een fijn en leuke instructeur is. De instructeur is tevens de persoon die jou coacht in de auto zodat jij een zekere en bekwame bestuurder wordt.

Wij vinden dat wij de nummer één rijschool in Sprang Capelle zijn. Om dit te bewijzen bieden wij jou een gratis proefles aan. Jij kunt dan zelf beoordelen of er een match is.

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool in Sprang Capelle

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €43,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €250,- bovenop de pakket prijzen. (Spoedcursus alleen mogelijk met pakket A-B-C).

Actiepakket

Fris jouw kennis op!

 

5 Opfrislessen (50 min)

 

 

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

 

€ 215,-

€ 195,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen!

 

10 Lessen (50 min)

Praktijk examen

 

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

 

€ 785,-

€ 649,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen!

 

19 Lessen (50 min)

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1095,-

€ 995,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen!

30 Lessen (50 min)

Tussentijdse toets

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1495,-

€ 1.395,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen!

38 Lessen (50 min)

Tussentijdse toets

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 2.095,-

€ 1.899,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Tussentijdsetoets CBR € 219,-
Praktijkexamen CBR € 265,-
Praktijkexamen BNOR € 299,-
Praktijkexamen faalangst € 299,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 43,-

Rijles in Sprang Capelle

Sprang Capelle is streek in Noord-Brabant. Het is een voormalige gemeente die is samen gegaan met de gemeenten Waalwijk en Waspik. De streek ligt ten noorden van Tilburg en grenst aan Kaatsheuvel en Waalwijk. Wij als rijschool zijn ook actief in andere gebieden in deze regio. Vandaar dat veel ervaring hebben met de regio en dus jou als leerling optimaal kunnen voorbereiden.

De verbindingswegen A59 en N261 zorgen voor de verbinding met de grote steden in de omgeving. Door het ontbreken van een station in Sprang Capelle, vergroot je de mobiliteit van jezelf enorm met het halen van een rijbewijs. Met de auto ben je dan namelijk veel sneller in Tilburg, Breda, Dordrecht en Den Bosch.

Ben jij de volgende leerling die lest bij onze autorijschool?

Rijschool Spang Capelle

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: