Rijschool Chaam

Steering you in the right direction.

Rijschool Chaam verzorgt autorijlessen in Chaam en omstreken. Onze doelgroep bevat studenten en scholieren. Bij rijschool Chaam ben je verzekerd van één vaste instructeur. Bij onze rijles ligt de focus op persoonlijke aandacht. Hierdoor weet de instructeur precies wat jij nodig hebt om je klaar te stomen voor het examen. Door deze mentaliteit heeft onze rijschool een bovengemiddeld slagingspercentage weten te behalen.

Rijles volgen in Chaam

Leren autorijden gaat niet zomaar. Het lijkt een beetje op fietsen. Voordeel is echter dat je door een professional wordt gecoacht tijdens dit proces. Deze professional helpt jou met de verkeersregels, verkeersborden, veilig rijden, het beoordelen van verkeerssituaties en milieu bewust rijden. Doordat je een vaste instructeur hebt leer je veel in een korte tijd. De instructeur past deze snelheid aan op jouw niveau. De instructeurs van Rijschool Chaam zorgen ervoor dat jij met een zeker gevoel in de auto stapt.

In Chaam en omstreken zijn een aantal partijen die rijlessen aanbieden. Rijschool Chaam onderscheidt zich van anderen door haar bovengemiddelde slagingspercentage. Daarnaast biedt de rijschool een gratis proefles aan waarin jij kunt ondervinden wat wij allemaal bieden. Bovendien kun je meteen kijken of je op je plek zit bij onze rijschool in Kaatsheuvel.

Wij als Rijschool Chaam hebben al meerdere leerlingen geholpen met het behalen van hun rijbewijs in Chaam en Breda. Wij bereiden jou maximaal voor op het praktijk examen zodat jij zonder zorgen kunt deelnemen. Na het examen kun je dan lekker veel rijden met jouw rijbewijs. Interesse? Klik dan gauw op de button hieronder!

Vraag een proefles aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Chaam?

Wij als rijschool in Chaam staan voor- “Steering you in the right direction.” – Wij sturen jou met onze rijlessen de juiste kant op. Vakwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren altijd maatwerk. Gedurende de eerste les schetsen wij een beeld van je niveau. Vanuit dit niveau geven we een advies over het aantal lessen wat je nodig zult hebben om je praktijkexamen te halen. Wij zorgen ervoor dat jij een bekwame en zekere bestuurder wordt.

Geen tijd om tijdens de week te lessen? Dat is geen enkel probleem! Rijschool Chaam levert namelijk ook lessen in het weekend. Hiernaast rijden wij ook nog eens in de avonduren. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen de mogelijkheid heeft om te lessen. Er zijn geen additionele kosten verbonden aan deze speciale tijden. Wij staan voor transparantie en goedkope rijlessen in Chaam.

Spoedcursus Rijbewijs Chaam

Kan jij niet wachten om je rijbewijs te halen? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Volg een spoedcursus bij Rijschool Chaam! Met het speciale spoedcursuspakket kun jij binnen twee weken ongeveer al afrijden. Hierdoor heb jij al heel snel jouw rijbewijs. Het spoedcursuspakket is aan te vragen bij de Rijschool in Chaam.

Een belangrijke eis om te kunnen beginnen aan de spoedcursus is dat je in het bezit bent van een geldig theorie certificaat. Hierna is het van belang om een gezondheidsverklaring. Een volgende stap in dit proces is het plannen van de datum van het praktijkexamen bij het CBR. Hierna zorgen we ervoor dat we alle lessen zo inplannen dat je op tijd klaar bent voor de datum van het examen. Via deze weg haal jij jouw rijbewijs in Chaam zo snel mogelijk!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijscholen in Chaam

Door de ligging van Chaam zijn er veel leerlingen en rijscholen. Hierdoor zijn er heel veel opties. Het is dus belangrijk dat je een juiste afweging maakt op basis van het aanbod. Veel mensen kijken hierbij alleen naar de prijs. Echter is de kwaliteit van de rijschool ook van groot belang. Door de keuze te maken voor een kwalitatief goede rijschool kun jij met een gerust hart de weg op en bespaar je tevens geld omdat je minder rijlessen nodig hebt. De klik met jouw instructeur is ook belangrijk. Door de vele uren die jullie samen zitten in de auto is het prettig als jullie een band opbouwen. De instructeur zal er alles aan doen om jou te helpen om zelfverzekerd de weg op te gaan.

Wij als Rijschool Chaam zijn dé rijschool voor het behalen van je rijbewijs in Chaam! Wij zijn van mening dat wij de beste rijschool zijn in de regio. Dit blijkt uit ons hoge slagingspercentage. Om je kennis te laten maken met ons als rijschool bieden we jou nu een gratis proefles aan. Tijdens deze les kun jij de afweging maken of rijschool Chaam de rijschool voor jou is!

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool in Chaam

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wij als rijschool willen ervoor zorgen dat iedereen gebruik kan maken van onze rijlessen. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om pakketten samen te stellen. Deze pakketten zijn afgestemd op jou als klant. Het is mogelijk om het bedrag van deze pakketten in termijnen te betalen. Daarnaast geldt dat je de pakketten zelf kunt samenstellen en dat je deze kunt combineren met andere.

Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig:

Pinautomaat

In onze auto’s kun je betalen aan het pinautomaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen worden snel toegestuurd en zijn de betalen via het internet. Ideaal!

Contant

Rijschool Breda accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Gemakkelijk en zonder extra kosten!

Rijles in Chaam

Het dorp Chaam is gelegen in het zuiden van de provincie Noord-Brabant. Het dorp Chaam ligt ten zuidoosten van Breda en ten zuidwesten van Tilburg. Het dorp is onderdeel van de gemeente Alphen-Chaam.

Het dorp ligt vrij landelijk omringd met aantal kleine natuurgebieden. De bereikbaarheid van het dorp is niet echt goed. Door het dorp lopen geen grote verkeersaders. Er ontbreekt bijvoorbeeld een A-weg of een grote N-weg. De enige echte weg die er loopt is de N639. Echter is deze niet heel erg groot. Het hebben van een auto en een rijbewijs is daarom een echte pre. Je reist dan namelijk veel makkelijk naar de stad.

Zien we jou bij ons in de auto terug?

Rijschool Kaatsheuvel

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

Jouw naam*:

Jouw e-mail*:

Jouw telefoonnummer:

Ik heb interesse in:

Jouw vraag/opmerking: