Rijschool Kaatsheuvel

Steering you in the right direction.

Rijschool Kaatsheuvel geeft rijlessen in Kaatsheuvel en omgeving. Wij richten ons met onze rijlessen op scholieren en studenten. Bij Rijschool Kaatsheuvel zorgen we ervoor dat jij een vaste instructeur krijgt. Door de persoonlijke aandacht van onze instructeur kun jij alles uit je rijles halen. Tevens zorgen wij voor een hele goede voorbereiding op jouw praktijk examen. Dit is te zien aan ons bovengemiddelde slagingspercentage!

Rijles volgen in Kaatsheuvel

Autorijden leer je met vallen en opstaan. Het is eigenlijk net als fietsen. Voordeel is echter dat je door een professional wordt gecoacht tijdens dit proces. Deze professional helpt jou met de verkeersregels, verkeersborden, veilig rijden, het beoordelen van verkeerssituaties en milieu bewust rijden. Doordat je een vaste instructeur hebt leer je veel in korte tijd. De instructeur past deze snelheid aan op jouw niveau. De instructeurs van Rijschool Kaatsheuvel zorgen ervoor dat jij met een zeker gevoel in de auto stapt.

In Kaatsheuvel en omstreken zijn een aantal partijen die rijlessen aanbieden. Rijschool Kaatsheuvel onderscheidt zich van anderen door haar bovengemiddelde slagingspercentage. Daarnaast biedt de rijschool een intake aan waarin jij kunt ondervinden wat wij allemaal bieden. Bovendien kun je meteen kijken of je op je plek zit bij onze rijschool in Kaatsheuvel.

Wij als Rijschool Kaatsheuvel hebben al meerdere leerlingen geholpen met het behalen van hun rijbewijs in Kaatsheuvel en Breda. Wij bereiden jou maximaal voor op het praktijk examen zodat jij zonder zorgen kunt deelnemen. Na het examen kun je dan lekker veel rijden met jouw rijbewijs. Interesse? Klik dan gauw op de button hieronder!

Vraag een intake aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Kaatsheuvel?

Wij als rijschool in Kaatsheuvel staan voor- “Steering you in the right direction.” – Wij sturen jou met onze rijlessen in de juiste richting. Vakwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren dus altijd maatwerk. Gedurende de eerste les vormen wij een beeld van je niveau. Vanuit dit niveau geven we een advies over het aantal lessen dat je nodig zult hebben om je praktijkexamen te halen. Wij zorgen ervoor dat jij een bekwame en zekere bestuurder wordt.

Geen tijd om doordeweeks te lessen? Dat is geen enkel probleem! Rijschool Kaatsheuvel rijdt namelijk ook in het weekend. Hiernaast rijden wij ook in de avonduren doordeweeks. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen de mogelijkheid heeft om te lessen. Er zijn geen extra kosten gebonden aan deze speciale tijden. Wij staan voor transparantie en goedkope rijlessen in Kaatsheuvel.

Spoedcursus Rijbewijs Kaatsheuvel

Wil jij zo snel mogelijk een rijbewijs halen? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Volg een spoedcursus bij ons! Met het speciale spoedcursuspakket kun jij binnen twee weken afrijden. Hierdoor heb jij binnen no time je rijbewijs. Het spoedcursuspakket is aan te vragen bij de Rijschool Kaatsheuvel.

Een belangrijke eis om te kunnen beginnen aan de spoedcursus is dat je in het bezit bent van een geldig theorie certificaat. Wanneer er voldaan is aan deze eis vragen we samen de gezondheidsverklaring aan. Een volgende stap in dit proces is het plannen van de datum van het praktijkexamen bij het CBR. Hierna zorgen we ervoor dat we alle lessen zo inplannen dat je op tijd klaar bent voor de datum van het examen. Via deze weg haal jij jouw rijbewijs in Kaatsheuvel zo snel mogelijk!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijscholen in Kaatsheuvel

Om Kaatsheuvel en omstreken zijn er meerdere aanbieders van rijlessen. De keuze is reuze. het is dus belangrijk dat je een juiste afweging maakt op basis van het aanbod. Veel mensen kijken hierbij alleen naar de prijs. Echter is het nog belangrijker om te kijken naar de kwaliteit van een rijschool. Door de keuze te maken voor een kwalitatief goede rijschool kun jij met een gerust hart de weg op en bespaar je tevens geld omdat je minder rijlessen nodig hebt. De klik met jouw instructeur is ook belangrijk. Door de vele uren die jullie samen zitten in de auto is het prettig als jullie een band opbouwen. De instructeur zal ervoor zorgen dat jij goed voorbereid op weg kunt gaan.

Wij als Rijschool Kaatsheuvel zijn dé rijschool voor het behalen van je rijbewijs in Kaatsheuvel! Wij zijn van mening dat wij de beste rijschool zijn in de regio. Dit blijkt uit ons hoge slagingspercentage. Om je kennis te laten maken met ons als rijschool bieden we jou nu een intake aan. Tijdens deze les kun jij de afweging maken of rijschool Kaatsheuvel de rijschool voor jou is!

Vraag een intake aan bij onze rijschool in Kaatsheuvel

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Kaatsheuvel

Het dorp Kaatsheuvel is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Kaatsheuvel ligt in de gemeente Loon op Zand ten noorden van Tilburg en ten noordoosten van Breda. Hiernaast is het gebied wat zich tussen deze plekken bevindt ideaal voor het leren van verschillende verkeerssituaties. Het voordeel hiervan is dus dat je goed voorbereid wordt op de situaties die je ook na het praktijkexamen tegen zult komen.

Kaatsheuvel is naast diverse dorpswegen ook verbonden via de N261 met de rest van de omgeving. Er is geen treinstation in Kaatsheuvel. Hierdoor is het moeilijk om te reizen tussen de dorpen en naar bijvoorbeeld Breda. Het hebben van een rijbewijs vergroot je persoonlijke mobiliteit.

Start jij binnenkort als leerling bij ons?

Rijschool Kaatsheuvel

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: