Rijopleiding Tilburg

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda biedt rijopleidingen aan in de omgeving van Tilburg. Wij bieden rijlessen aan mensen die graag de vrijheid willen hebben om te gaan waar ze willen. Wanneer je bij ons start met rijlessen, wordt je door één vaste instructeur opgeleid. Hierdoor haal je het maximale uit jouw rijles in Tilburg. Wij bereiden jou voor om zonder zorgen deel te nemen aan het eindexamen en hebben hierdoor dan ook een goed slagingspercentage!

Rijlessen in Tilburg

Wanneer je begint met leren rijden, ga je veel nieuwe vaardigheden leren. Zo leer je verschillende verkeersomstandigheden, rijvaardigheid en veilig autorijden. Onze ervaren instructeurs begeleiden jou in het volledige proces, waardoor je veel leert in korte tijd. Onze instructeurs zijn experts en leiden jouw op tot een zelfverzekerde en bekwame bestuurder. Bij Rijschool Breda krijg je een vaste instructeur die jou begeleid in het volledige proces.

Er zijn in de regio Tilburg meerdere rijscholen waaruit je kunt kiezen. Het slagingspercentage van onze rijschool in Tilburg is bovengemiddeld. Het is ook mogelijk om een gratis proefles aan te vragen, zodat je kunt ervaren hoe onze rijlessen werken en of je je op jou gemak voelt bij de instructeur.

Rijschool Breda verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Tilburg en Waalwijk. Wij bereiden je graag helemaal voor en zorgen dat je zo snel mogelijk de weg op kan! Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Tilburg?

De slogan van onze rijschool zegt het al – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de juiste richting op. Bij onze rijschool in Tilburg krijg je rijles op maat voor jou! Al vanaf jouw eerste les weet je waar je aan toe bent en krijg je een indicatie van hoeveel lessen je nodig zult hebben. Samen streven wij erna om jou te laten uitgroeien tot een zelfverzekerde bestuurder.

Ben jij iemand met een volle agenda? Voor ons maakt dat niet uit! Onze instructeurs rijden ook in de avonduren en in het weekend! Rijles volgen in Tilburg kan dus altijd! Uiteraard zitten hier geen extra kosten aan verbonden. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Tilburg bij Rijschool Breda.

Een spoedcursus in Tilburg

Kan jij niet wachten om de weg op te gaan? Dan is het volgen van een spoedcursus perfect voor jou! Wij bieden een Spoedcursus Pakket aan, waarmee je na twee weken al deel kan nemen aan een eindexamen. Een spoedcursus rijbewijs kun je ook volgen bij onze rijschool in Tilburg.

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen, moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie certificaat. Wanneer je deze behaald hebt vragen we samen jouw gezondheidsverklaring aan en plannen we het praktijkexamen in bij het CBR. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Zo haal je snel je rijbewijs in Tilburg!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijles in Tilburg

Tilburg kent meerdere autorijscholen en potentiële leerlingen. Er zijn dus genoeg opties voor rijlessen in Tilburg. Baseer je keuze echter niet alleen op prijs, want de kwaliteit van de lessen en de klik met de instructeur is ook erg belangrijk. Jullie zullen namelijk een lange tijd samen in de auto zitten. Hiernaast is de instructeur degene die jou zal opleiden tot een zelfverzekerde automobilist.

Rijschool Breda is dé autorijschool om jouw rijbewijs te halen in omgeving Tilburg. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van Tilburg. Om jouw hiervan te overtuigen, bieden wij een gratis intake les aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool in Tilburg

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €60,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Pakket 1

15 Jarige jubileum actie!

10 Rijlessen

Direct starten

Praktijkexamen binnen 4 weken mogelijk

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Inclusief app

Betaling in termijnen niet mogelijk

*Eenmalig te gebruiken

€ 600,-

NU €349-

Pakket 2

15 Jarige jubileum actie!

19 Rijlessen

Direct starten

Gratis CBR herexamen

Praktijkexamen binnen 4 weken mogelijk

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Inclusief app

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1140,-

NU €855,-

Pakket 3

15 Jarige jubileum actie!

27 Rijlessen

Direct starten

Gratis CBR herexamen

Praktijkexamen binnen 4 weken mogelijk

Weekend en avond rijles mogelijk

Mannelijke en Vrouwelijke instructeurs

Inclusief app

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1620,-

NU € 1215,-

Rijles in Tilburg

Tilburg is een stad en gemeente in Noord-Brabant. Tot de gemeente horen ook Berker-Enschot en Udenhout. Wegens de ligging nabij deze dorpen rijden onze instructeurs ook in die regio.

In tegenstelling tot veel andere grote steden, ligt Tilburg slechts aan één grote snelweg. Dat wil niet zeggen dat Tilburg slecht bereikbaar is met de auto. Sinds enkele jaren liggen er nieuwe N-wegen rondom Tilburg, waardoor de bereikbaarheid van de regio sterk verbeterd is. Om deze reden is autorijden in Tilburg een stuk leuker geworden.

Wil jij ook graag jouw rijbewijs halen in Tilburg? Neem dan contact met ons op!

rijschool tilburg

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: