Rijschool Waalwijk

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda biedt rijopleidingen aan in de omgeving van Waalwijk. Onze rijschool geeft al jaren rijles in de driehoeksregio Tilburg, Breda en Waalwijk. Omdat je bij ons door één vaste instructeur wordt begeleid, haal je snel en veilig jouw rijbewijs. Immers heeft jouw coach alle aandacht voor jou en jouw ontwikkeling. Zo groei je uit tot vaardig bestuurder.

Rijlessen in Waalwijk

Tijdens onze autorijlessen in Waalwijk komt veel op jou af. Je gaat deelnemen aan het verkeer en zult steeds meer handelingen zelfstandig gaan uitvoeren. Uiteraard begeleiden wij jou bij elke stap, zodat je veilig kunt leren. Onze rijinstructeur heeft veel ervaring met nieuwe leerlingen en foutjes maken mag. Wij zorgen er samen voor dat je een bekwame bestuurder wordt.

Er zijn in de regio Waalwijk meerdere rijscholen waaruit je kunt kiezen. Het slagingspercentage van onze Rijschool Waalwijk is bovengemiddeld. Tevens bieden wij voordelige rijlessen in de vorm van betaalbare pakketten. Wij bieden namelijk kwalitatieve rijlessen aan voor een eerlijke prijs.

Rijschool Waalwijk verzorgt al jaren goedkope rijlessen in de omgeving en kent de regio door en door. Wij bereiden je graag optimaal voor op het examen en jouw toekomst als automobilist en zorgen dat je snel en veilig de weg op kan! Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een intake aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Waalwijk?

De slogan van onze rijschool zegt het al – “Steering you in the right direction.” – Rijschool Breda stuurt jou in Waalwijk de juiste richting uit. Bij onze rijschool in Waalwijk krijg je autorijles op maat. Tijdens jouw intake maken we een inschatting van jouw niveau en maken we een schatting van het aantal benodigde rijlessen. Zo weet je hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

Ben jij iemand met een drukke agenda? Daar houden wij rekening mee! Onze instructeurs rijden ook ’s avonds en in het weekend! Rijlessen in Waalwijk zijn hierdoor toegankelijk voor iedereen. Wil jij ook beginnen met rijlessen?

Een spoedcursus in Waalwijk

Onze rijschool in Waalwijk biedt een spoedcursus lessenpakket aan, waardoor jij binnen 10 dagen jouw rijbewijs kan halen. Na twee weken mag jij al jouw rijvaardigheid gaan bewijzen achter het stuur tijdens het praktijkexamen! Rijschool Breda bereidt jou optimaal voor op het examen, waardoor jij snel en veilig de weg op kan.

Om aan de spoedcursus te kunnen beginnen moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie certificaat. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen de datum voor het praktijkexamen alvast in. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Geslaagd? Dan kun je na het aanvragen van jouw rijbewijs direct de weg op!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijles in Waalwijk

Waalwijk kent regionaal veel rijscholen en studenten. Er zijn dus genoeg opties voor rijlessen in Waalwijk. Kies echter niet alleen op prijs, want de kwaliteit van de lessen en de klik met de instructeur is ook erg belangrijk. Jullie zullen namelijk een lange tijd samen in de auto zitten om jouw rijbewijs te halen, dus je wil ook dat de lessen naast leerzaam ook leuk zijn! Tevens zorgt een bekwame instructeur dat jij goed leert rijden en met zelfvertrouwen de weg op kan.

Rijschool Waalwijk is dé autorijschool om jouw rijbewijs te halen in omgeving Waalwijk. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van Waalwijk. Om jouw hiervan te overtuigen, bieden wij een intake aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

Vraag een intake aan bij onze rijschool in Waalwijk

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Waalwijk

Waalwijk is gelegen in Noord-Brabant en is zowel een stad als gemeente. Het is gelegen tussen Drunen en Kaatsheuvel. Om die reden biedt onze rijschool ook rijles aan in deze omliggende dorpen, als de steden Tilburg en Breda. De stad Waalwijk bestaat uit zeven wijken. Hierdoor heb je zowel in de stad als gemeente veel mogelijkheden om binnen de bebouwde kom te oefenen.

Waalwijk ligt zowel aan de snelweg als aan een autobaan. Dus ook qua infrastructuur zijn er genoeg wegen waarom je bij Rijschool Breda jouw rijvaardigheid kan gaan trainen. Omdat de stad sinds 1964 geen treinstation meer heeft, is het halen van jouw rijbewijs een mooie toevoeging op jouw mobiliteit.

Zien we jouw binnenkort ook terug op onze rijschool?

rijschool waalwijk

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: