Rijschool Drunen

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda biedt autorijlessen aan in de buurt van Drunen. Wij verlenen autorijlessen van kwaliteit en vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Dit bereiken wij bijvoorbeeld door iedereen de vrijheid te geven die nodig is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er één vaste rij-instructeur is, die jou begeleid tijdens je rijlessen. Hierdoor bouw je een band op en weet de instructeur waar je het beste mee geholpen kunt worden. Dit zorgt voor de beste uitkomst, namelijk het zo snel en goed mogelijk halen van jouw rijbewijs. Uit ons hoge slagingspercentage blijkt dat wij onze leerlingen goed voorbereiden en dat je dus zonder zorgen begint aan het rijexamen.

Auto-rijlessen in Drunen

Het leren rijden in een auto is een proces. In dit proces leer je verschillende nieuwe dingen zoals: veilig auto rijden, rijvaardigheid en verkeersomstandigheden. De vaste instructeur begeleid jou tijdens dit gehele proces goed. Zo leer jij alles zo goed als mogelijk. Wij proberen jou zo goed mogelijk te helpen in zo min mogelijk lessen. Door onze ervaren instructeurs word jij een zelfverzekerde en bekwame automobilist. Je leert alles snel bij Rijschool Drunen.

In de buurt van Drunen zijn een aantal rijscholen. Daardoor is de keuze niet makkelijk. Het slagingspercentage van ons als Rijschool Drunen is bovengemiddeld en daarmee is het zeker de moeite waard om eens een intake aan te vragen. Tijdens deze intake leer jij ons kennen.

Rijschool Breda zorgt al meerdere jaren voor kwalitatief goede en laag geprijsde rijlessen in de buurt van Drunen. Wij als Rijschool Breda zorgen voor de beste voorbereiding op je rijexamen en de vele kilometers die je gaat maken daarna. Wil je nu meer weten klik dan op de knop hieronder.

Vraag een intake aan
rijschool breda

Waarom kies je voor ons als in Rijschool Drunen?

De slagzin van ons als rijschool zegt al veel – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de juiste richting op. Wij zorgen voor vakwerk. Na een eerste rijles krijg je een indicatie van het aantal lessen dat wij verwachten dat je nodig hebt. Zo zorgen wij er samen voor dat je een zelfverzekerde bestuurder wordt.

Maak je veel uren op werk of zit je de hele week op school? Geen probleem. Wij kunnen namelijk ook rijlessen verzorgen in het weekend of in de avonduren. Het is dus altijd mogelijk om een rijles te volgen in Drunen. De prijs hiervoor is hetzelfde als voor een rijles doordeweeks. Je zit goed met je rijlessen in Drunen bij Rijschool Drunen.

Spoedcursus volgen in Drunen?

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen en dan lekker veel kilometers maken? Het volgen van een spoedcursus kan dan de ideale uitkomst bieden. Wij als rijschool geven de mogelijkheid tot het volgen van een spoedcursus via een Spoedcursus Pakket. Hierdoor kun jij al na twee weken op voor je rijexamen. Deze spoedcursus kun je volgen bij Rijschool Drunen.

Een eis om te beginnen aan deze cursus is dat je het theorie certificaat hebt gehaald. Als voldaan is aan deze eis zorgen we samen voor de aanvraag van de gezondheidsverklaring. Daarnaast kijken we meteen samen naar het inplannen van het praktijkexamen bij het CBR. Vervolgens plannen we alle rijlessen zo in, dat deze plaatsvinden tot aan het rijexamen. Samen halen we dan snel je rijbewijs in Drunen.

autorijschool
Rijscholen breda

Rijles in Drunen

In Drunen bevinden zich meerdere rijscholen en dus ook leerlingen. Het aanbod is dus groot maar de vraag ook voor rijlessen in Drunen. De meeste mensen kijken alleen naar de prijs maar vergeten daarbij dat je uiteindelijk op kwaliteit je rijbewijs haalt. De band die je opbouwt met je rij-instructeur is daarnaast ook belangrijk. Je zult namelijk veel uren doorbrengen met deze instructeur. Deze is tevens ook degene die ervoor zorgt dat jij met de juiste kennis en vaardigheden in de auto zit.

Dé rijvaardigheid opleider is Rijschool Breda. Hier haal jij jouw rijbewijs in de buurt van Drunen. Wij zijn volgens onszelf de beste opleider in de buurt van Drunen. Om deze uitspraak kracht bij te zetten bieden wij jou nu een intake aan. Hierdoor kun je zelf bepalen of wij de rijschool zijn voor jou!

Kies nu voor een intake bij onze rijschool in Drunen

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Drunen

Drunen is een plaats in de gemeente Heusden gelegen in de provincie Noord-Brabant. Behalve Drunen zijn wij als rijschool ook werkzaam in Waalwijk, Tilburg en Breda.

Drunen is gelegen aan de A59 en de stad Waalwijk. Hier kan goed worden geoefend met de verschillende verkeerssituaties. Voordeel van rijlessen in je eigen dorp en omgeving is dat je na de lessen ook je omgeving kent. Wij zullen zorgen voor goede afwisseling waardoor je ook goed kunt wennen aan de verschillende verkeerssituaties. Je wordt de echte Drunen en omgeving kenner.

Les jij binnenkort ook bij Rijschool Breda?

Rijschool Drunen

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: