Rijschool Rijen

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda biedt rijlessen aan in de omgeving van Rijen. Wij bieden rijlessen aan aan studenten die graag hun rijbewijs willen halen. Wanneer je bij ons begint met rijlessen, word je door één persoon opgeleid. Hierdoor haal je het beste uit jouw rijles in Rijen. Wij stomen jou klaar voor het examen en hebben dan ook een bovengemiddeld slagingspercentage!

Rijles volgen in Rijen

Wanneer je begint als bestuurder, ga je veel nieuwe dingen leren. Zo leer je veilig autorijden, verkeersregels, rijvaardigheid en de verkeersregels. Onze  instructeurs begeleiden jou zo goed mogelijk, waardoor je veel leert in een korte tijd. Onze instructeurs zijn zeer bekwaam en leiden jou op tot zelfverzekerde en bekwame bestuurder. Bij Rijschool Breda krijg je een vaste instructeur die jou persoonlijk begeleid.

Er zijn in de regio Rijen diverse rijscholen waaruit je kunt kiezen. Het slagingspercentage van onze rijschool in Rijen is bovengemiddeld. Daarnaast bieden wij ook een intake aan, zodat je kunt ervaren hoe rijlessen werken en of je je op jouw gemak voelt bij onze instructeur.

Rijschool Breda verzorgt al jaren betaalbare rijlessen voor jongeren in de omgeving van Rijen en Breda. Wij bereiden je graag optimaal voor en zorgen dat je snel en veilig de weg op kan! Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een intake aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Rijen?

De slogan van onze rijschool zegt het al – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de juiste richting op, namelijk op de weg! Bij onze rijschool in Rijen krijg je rijles op maat! Al vanaf jouw eerste les weet je waar je aan toe bent en aan hoeveel lessen je ongeveer moet denken. Samen streven wij erna om jouw te laten uitgroeien tot een zelfverzekerde en bekwame automobilist.

Heb je overdag geen tijd voor rijles? Voor ons is dat geen probleem! Onze instructeurs rijden ook in de avond en in het weekend! Rijles volgen in Rijen kan dus altijd! Uiteraard reken we hier geen extra tarief voor. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Rijen bij Rijschool Breda.

Spoedcursus Rijbewijs Rijen

Kan je niet wachten om te beginnen? Dan is het volgen van een spoedcursus een goede optie om snel de weg op te mogen. Wij bieden een Spoedcursus Pakket aan, waarmee jij al binnen 2 weken op examen kan. De spoedcursus kun je ook volgen bij onze rijschool in Rijen.

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen, moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie certificaat. Wanneer je deze binnen hebt vragen we samen jouw gezondheidsverklaring aan en plannen we het praktijkexamen in bij het CBR. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Zo haal je snel je rijbewijs in Rijen!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijscholen in Rijen

Als grote stad kent Rijen veel autorijscholen en leerlingen. Je kunt dus kiezen uit veel verschillende rijscholen in Rijen. Kies echter niet alleen op prijs, maar houd ook rekening met de kwaliteit en of je een klik voelt met jouw instructeur. Jullie zullen namelijk een groot aantal uur samen in de auto zitten. Tevens zal jouw instructeur jou trainen tot een bekwame automobilist.

Rijschool Breda is dé autorijschool om jouw rijbewijs te halen in omgeving Rijen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van Rijen. Om jou hiervan te overtuigen, bieden wij een intake aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

Vraag een intake aan bij onze rijschool in Rijen

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Rijen

Rijen is de grootste plek in de gemeente Gilze en Rijen. Rijen is gelegen tussen Breda en Tilburg, twee steden waar onze rijschool ook actief is.

Station Gilze-Rijen ligt nabij Rijen en kent daarnaast veel busstations. Het dorp is dus goed bereikbaar met het OV. De gemeente ligt tevens aan twee grote snelwegen en verschillende N-wegen. Hierdoor is het tevens goed te bereiken met de auto.

Om die reden is een rijbewijs in Rijen een zeer goede manier om jouw mobiliteit te verbeteren. Zien we jou binnenkort ook terug bij onze rijschool?

rijschool rijen

Neem contact met ons op!

Interested in what our driving school has in store for you? Contact us by calling or texting +31 6 81761155, or email us at info@rijschoolbreda.nl or use the contact form below.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: