Rijschool Rijen

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda biedt rijlessen aan in de omgeving van Rijen. Wij bieden rijlessen aan aan studenten die graag hun rijbewijs willen halen. Wanneer je bij ons begint met rijlessen, word je door één persoon opgeleid. Hierdoor haal je het beste uit jouw rijles in Rijen. Wij stomen jou klaar voor het examen en hebben dan ook een bovengemiddeld slagingspercentage!

Rijles volgen in Rijen

Wanneer je begint als bestuurder, ga je veel nieuwe dingen leren. Zo leer je veilig autorijden, verkeersregels, rijvaardigheid en de verkeersregels. Onze  instructeurs begeleiden jou zo goed mogelijk, waardoor je veel leert in een korte tijd. Onze instructeurs zijn zeer bekwaam en leiden jou op tot zelfverzekerde en bekwame bestuurder. Bij Rijschool Breda krijg je een vaste instructeur die jou persoonlijk begeleid.

Er zijn in de regio Rijen diverse rijscholen waaruit je kunt kiezen. Het slagingspercentage van onze rijschool in Rijen is bovengemiddeld. Daarnaast bieden wij ook een gratis rijles aan, zodat je kunt ervaren hoe rijlessen werken en of je je op jouw gemak voelt bij onze instructeur.

Rijschool Breda verzorgt al jaren betaalbare rijlessen voor jongeren in de omgeving van Rijen en Breda. Wij bereiden je graag optimaal voor en zorgen dat je snel en veilig de weg op kan! Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Rijen?

De slogan van onze rijschool zegt het al – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de juiste richting op, namelijk op de weg! Bij onze rijschool in Rijen krijg je rijles op maat! Al vanaf jouw eerste les weet je waar je aan toe bent en aan hoeveel lessen je ongeveer moet denken. Samen streven wij erna om jouw te laten uitgroeien tot een zelfverzekerde en bekwame automobilist.

Heb je overdag geen tijd voor rijles? Voor ons is dat geen probleem! Onze instructeurs rijden ook in de avond en in het weekend! Rijles volgen in Rijen kan dus altijd! Uiteraard reken we hier geen extra tarief voor. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Rijen bij Rijschool Breda.

Spoedcursus Rijbewijs Rijen

Kan je niet wachten om te beginnen? Dan is het volgen van een spoedcursus een goede optie om snel de weg op te mogen. Wij bieden een Spoedcursus Pakket aan, waarmee jij al binnen 2 weken op examen kan. De spoedcursus kun je ook volgen bij onze rijschool in Rijen.

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen, moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie certificaat. Wanneer je deze binnen hebt vragen we samen jouw gezondheidsverklaring aan en plannen we het praktijkexamen in bij het CBR. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Zo haal je snel je rijbewijs in Rijen!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijscholen in Rijen

Als grote stad kent Rijen veel autorijscholen en leerlingen. Je kunt dus kiezen uit veel verschillende rijscholen in Rijen. Kies echter niet alleen op prijs, maar houd ook rekening met de kwaliteit en of je een klik voelt met jouw instructeur. Jullie zullen namelijk een groot aantal uur samen in de auto zitten. Tevens zal jouw instructeur jou trainen tot een bekwame automobilist.

Rijschool Breda is dé autorijschool om jouw rijbewijs te halen in omgeving Rijen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van Rijen. Om jou hiervan te overtuigen, bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool in Rijen

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Rijen? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig:

Pinautomaat

In onze auto’s kun je betalen aan het pinautomaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen worden snel toegestuurd en zijn de betalen via het internet. Ideaal!

Contant

Rijschool Breda accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Gemakkelijk en zonder extra kosten!

Rijles in Rijen

Rijen is de grootste plek in de gemeente Gilze en Rijen. Rijen is gelegen tussen Breda en Tilburg, twee steden waar onze rijschool ook actief is.

Station Gilze-Rijen ligt nabij Rijen en kent daarnaast veel busstations. Het dorp is dus goed bereikbaar met het OV. De gemeente ligt tevens aan twee grote snelwegen en verschillende N-wegen. Hierdoor is het tevens goed te bereiken met de auto.

Om die reden is een rijbewijs in Rijen een zeer goede manier om jouw mobiliteit te verbeteren. Zien we jou binnenkort ook terug bij onze rijschool?

rijschool rijen

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

Jouw naam*:

Jouw e-mail*:

Jouw telefoonnummer:

Ik heb interesse in:

Jouw vraag/opmerking: