Rijschool in Bavel

Steering you in the right direction.

Rijschool Bavel biedt rijlessen aan in de omgeving van Bavel. Onze rijlessen zijn bedoeld voor mensen die graag de weg op willen. Tijdens het rijlesproces wordt je begeleid door één vaste rijinstructeur. Hierdoor haal je het meeste uit jouw rijlessen in Bavel. Na onze rijlessen ben je goed voorbereid om deel te nemen aan het praktijkexamen.

Rijlessen in Bavel

Wanneer je begint met het nemen van autorijlessen ga je veel nieuwe dingen leren. Zo leer je omgaan met verschillende verkeersomstandigheden, veilig autorijden, verkeersborden en milieubewust rijden. Een van onze professionele instructeurs begeleidt jou tijdens dit gehele proces. Hierdoor zul je veel leren tijdens het autorijlessen. Onze instructeurs hebben veel ervaring en leiden jou op tot een bekwame en zelfverzekerde bestuurder. Rijschool Bavel zorgt voor één vaste instructeur.

In Bavel zijn er meerdere rijscholen waar je uit kunt kiezen. Rijschool Bavel heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Wij geloven in onze dienst. Om jou dit gevoel te laten ervaren, bieden wij een gratis proefles aan.

Rijschool Bavel verzorgt al jaren goedkope rijlessen in de omgeving. Ook in omringende plaatsen zoals Kaatsheuvel en Hilvarenbeek zijn wij actief. Wij bereiden je graag optimaal voor en zorgen dat je snel en veilig de weg op kan! Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Bavel?

De slogan van onze rijschool zegt het al – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de juiste richting op. Bij onze rijschool in Bavel krijg je rijles op maat, met de focus op jou! Al vanaf jouw eerste les weet je waar je aan toe bent en krijg je een indicatie van hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Samen streven wij erna om jou te laten uitgroeien tot een zelfverzekerde bestuurder.

Ben jij iemand met een drukke agenda? Voor ons maakt dat geen verschil! Onze instructeurs rijden ook in de avonduren en in het weekend! Rijles volgen in Bavel kan dus altijd! Uiteraard zitten hier geen additionele kosten aan verbonden. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Bavel.

Een spoedcursus in Bavel

Kan je niet wachten om jouw rijbewijs te behalen? Dan is het spoedcursustraject perfect voor jou. Met het spoedpakket kun je al na twee weken deelnemen aan het praktijkexamen. Het spoedcursus pakket is beschikbaar bij Rijschool Bavel.

Om aan de spoedcursus te mogen, moet je al wel in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Wanneer je deze behaald hebt vragen we samen jouw gezondheidsverklaring aan en plannen we het praktijkexamen in bij het CBR. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Zo haal je snel je rijbewijs in Bavel!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijles in Bavel

In Bavel en omstreken zijn er meerdere aanbieders van autorijlessen. Er zijn dus meerdere mogelijkheden voor rijlessen in Bavel. Veel mensen kijken voornamelijk naar de prijs, maar er zijn meerdere belangrijke aandachtspunten. Een kwalitatieve rijschool zorgt er namelijk voor dat je minder lessen nodig hebt, waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent. De klik met de instructeur is ook belangrijk. Je zit namelijk een aantal uren met jouw instructeur in de auto.

Rijschool Bavel is dé autorijschool om jouw rijbewijs te halen in Bavel en omstreken. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van Bavel. Om jou hiervan te overtuigen, bieden wij een gratis intake les aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool in Bavel

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €43,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €250,- bovenop de pakket prijzen. (Spoedcursus alleen mogelijk met pakket A-B-C).

Actiepakket

Fris jouw kennis op!

 

5 Opfrislessen (50 min)

 

 

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

 

€ 215,-

€ 195,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen!

 

10 Lessen (50 min)

Praktijk examen

 

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

 

€ 785,-

€ 649,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen!

 

19 Lessen (50 min)

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1095,-

€ 995,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen!

30 Lessen (50 min)

Tussentijdse toets

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1495,-

€ 1.395,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen!

38 Lessen (50 min)

Tussentijdse toets

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 2.095,-

€ 1.899,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Tussentijdsetoets CBR € 219,-
Praktijkexamen CBR € 265,-
Praktijkexamen BNOR € 299,-
Praktijkexamen faalangst € 299,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 43,-

Rijles in Bavel

Bavel is een dorpje in de gemeente van Breda, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Bavel ligt richting het zuidoosten van Breda en heeft ongeveer 8500 inwoners. Het dorp is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer is ligt naast de A27. Hierdoor is het erg handig om in het bezit te zijn van een rijbewijs. Je bent snel op de snelweg en kunt vanuit hier overal naar toe.

Zien we jou binnenkort ook terug bij onze rijschool?

rijschool bavel

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: