Rijopleiding Hilvarenbeek

Steering you in the right direction.

Wij bieden als Rijschool Breda rijopleidingen aan in Hilvarenbeek en omstreken. Onze doelgroep zijn scholieren en studenten die behoefte hebben aan een goede opleiding voor hun rijbewijs. Wij bieden deze doelgroep een vaste begeleider die ervoor zorgt je met vertrouwen achter het stuur zit. Zo is rijlessen in Hilvarenbeek leerzaam. Daarnaast is dit een leuke manier om je goed voor te bereiden op je rijexamen!

Rijlessen in Hilvarenbeek

De start van je rijopleiding is een van de belangrijkste momenten in het proces. Je gaat namelijk veel nieuwe dingen leren zoals: de verkeersregels voor automobilisten, de verkeersborden, veilig rijden, verkeerssituaties beoordelen en milieu bewust rijden. Van de start zal een van onze begeleiders jou door dit leerproces loodsen. Jouw vaste begeleider zorgt ervoor dat jij een bekwame en zelfverzekerde autogebruiker wordt.

In Hilvarenbeek en omstreken zijn er verschillende rijvaardigheidsopleiders. De rijschool in Hilvarenbeek excelleert op het vlak van het slagingspercentage. Tevens is het ook mogelijk om een gratis proefles te volgen. Tijdens de les kun jij dan zelf bepalen of je op je gemak bent bij ons.

Rijschool Breda zorgt al meerdere jaren voor goede rijlessen in Hilvarenbeek en omstreken. Wij zorgen ervoor dat jij met een goed gevoel kunt beginnen aan je auto-rijexamen. Meer informatie? Klik dan eens op de button hieronder en neem contact op met ons.

Vraag een proefles aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Hilvarenbeek?

Ons motto is – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de goede richting op. Wij staan voor kwaliteit, daarom krijg je bij ons altijd rijlessen op maat. Een onderdeel hiervan is het advies wat wij geven na een eerste rijles. Wij geven dan namelijk een indicatie van het aantal lessen wat je nodig zult hebben om te kunnen slagen voor je auto-rijexamen. Wij willen namelijk dat jij een automobilist wordt met veel vertrouwen in zichzelf.

Ben jij altijd aan het werk of ga je naar school? Dat is voor ons als rijschool in Hilvarenbeek geen enkel probleem. Er worden namelijk ook in het weekend rijlessen gegeven. Ook is het mogelijk om na het werk lessen te volgen, want wij rijden ook in de avonduren. Voor beiden worden geen extra kosten gerekend. Duidelijkheid en eerlijkheid bij Rijschool Breda in Hilvarenbeek.

Een spoedcursus in Hilvarenbeek

Zit jij het liefst morgen al in de auto voor je rijbewijs? Dan hebben wij het pakket voor jou. Het Spoedcursus pakket is speciaal voor mensen die niet kunnen wachten om hun rijbewijs te halen. Je kunt namelijk al binnen twee weken op auto-rijexamen. Deze spoedcursus is uiteraard te volgen bij onze rijschool in Hilvarenbeek.

Een belangrijk criterium om in aanmerking te komen voor de spoedcursus is dat je het theorie certificaat hebt behaald. Wanneer er voldaan is aan dit criterium wordt samen de gezondheidsverklaring aangevraagd. Daarna zoeken we samen bij het CBR naar een datum voor het examen. Vervolgens plannen we in samenspraak de lessen in tot aan het examen. Zo kun je dus lekker snel je rijbewijs halen!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijscholen in Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek zijn er verschillende autorijscholen en leerlingen. Het aanbod en de vraag is groot. Belangrijk is dat je een moment pakt om even rustig te kijken naar de rijscholen. Kijk dan ook niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit en de instructeurs. Je zult namelijk een flink aantal uren samen zitten. Het is dan ook handig als je een klik hebt met je instructeur anders wordt het wellicht een saai en langdradig proces. Bovendien is de instructeur degene die jou uiteindelijk opleidt tot een bekwame en zelfverzekerde bestuurder.

Wij zijn in de omgeving van Hilvarenbeek dé rijschool voor jouw rijbewijs. Volgens onszelf zijn wij natuurlijk de beste rijschool van Hilvarenbeek, Tilburg en Breda. Om deze woorden kracht bij te zetten bieden wij een gratis proefles aan, waarbij jij kennis maakt met ons en meteen kunt kijken of je bij ons op je plek zit.

Vraag nu een gratis proefles aan bij onze rijschool in Hilvarenbeek

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €45,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Proefles

Bespaar op jouw proefles!

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 450,-

NU €399,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 855,-

NU €798,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1305,-

NU €1215,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

40 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Inclusief online theorie cursus

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1850,-

NU €1599,-

Prijslijst

Praktijkexamen CBR€270,-
Tussentijdsetoets CBR€160,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijles/opfrislessen€ 45,-
Automaat toeslag€ 3,-
Online-theoriecursus€ 49,99,-

Rijles in Hilvarenbeek

Hilvarenbeek is een dorp en gemeente ten zuiden van Tilburg. Beiden zijn gelegen in de provincie Noord-Brabant. De gemeente ligt tussen Tilburg en de grens met België in. Het dorp ligt vrij landelijk waardoor genoeg plaats is om te oefenen met diverse verkeerssituaties.

Het dorp is verbonden met andere dorpen via de N395, N269 en diverse dorpswegen. De OV-verbinding valt echter tegen omdat er geen treinstation is. Je vergroot je mobiliteit enorm door ervoor te kiezen om een rijbewijs te halen. Je pakt dan makkelijk de auto Naar Tilburg, Breda of Eindhoven.

Zien we jouw binnenkort lessen bij ons?

Rijschool Hilvarenbeek

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: