Rijschool Zevenbergen

Steering you in the right direction.

In Zevenbergen kun je terecht voor rijlessen bij Rijschool Breda. Wij verzorgen voornamelijk rijlessen voor scholieren en studenten in Zevenbergen en omgeving. Bij Rijschool Breda ben je verzekerd van een vaste instructeur die jou tijdens het gehele proces begeleid. Door deze persoonlijke aandacht haal jij het maximale uit jouw rijlessen. Je bent verzekerd van een perfecte voorbereiding door onze jarenlange ervaring. Dit is te zien aan ons bovengemiddeld slagingspercentage!

Rijles volgen in Zevenbergen

Leren autorijden heeft zijn ups en downs. Het kost enige oefening en vereist een professionele coach om jou de kneepjes van het vak te leren. De rijinstructeur helpt jou met de verkeersborden, veilig rijden, verkeersregels, milieu bewust rijden en het beoordelen van verkeerssituaties. De rijinstructeur voelt aan hoe snel jij leert en past de lessen hier op aan. De instructeurs van Rijschool Zevenbergen zorgen ervoor dat je zelfverzekerd achter het stuur kan gaan stappen.

In Zevenbergen zijn er meerdere rijscholen die jou kunnen helpen. Rijschool Zevenbergen onderscheidt zich met haar bovengemiddeld slagingspercentage. Om onze expertise te bewijzen, bieden wij een intake aan, zodat je zelf kan ervaren hoe rijlessen bij Rijschool Zevenbergen is. Hierdoor weet je meteen of je bij ons op je plaats zit.

Wij als Rijschool Zevenbergen hebben al meerdere leerlingen geholpen met het behalen van hun rijbewijs in Breda en omstreken. Wij bereiden jou maximaal voor op het praktijkexamen, zodat jij zonder zorgen kunt deelnemen. Na het examen kun je dan lekker rijden met jouw rijbewijs. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een intake aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Zevenbergen?

Wij als rijschool in Zevenbergen staan voor- “Steering you in the right direction.” – Wij sturen jou met onze rijlessen in de juiste richting. Vakwerk is waar wij voor staan. Wij leveren dus altijd maatwerk. Gedurende de eerste les vormen wij een beeld van jouw niveau. Vanuit dit niveau geven we een advies over het aantal lessen wat je nodig zult hebben om je praktijkexamen succesvol af te ronden. Wij zorgen ervoor dat jij een bekwame en zekere bestuurder wordt.

Geen tijd om doordeweeks te lessen? Dat is geen enkel probleem! Rijschool Zevenbergen rijdt namelijk ook in het weekend. Hiernaast rijden wij ook in de avonduren doordeweeks. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen de mogelijkheid heeft om te lessen. Er zijn geen extra kosten gebonden aan deze speciale tijden. Wij staan voor transparantie en goedkope rijlessen in Zevenbergen.

Spoedcursus Rijbewijs Zevenbergen

Zo snel mogelijk op gaan voor jouw rijbewijs? Dat is geen probleem bij Rijschool Zevenbergen. Wij bieden namelijk een spoedcursus aan. Met dit speciale pakket kun je al binnen twee jouw rijbewijs behalen. Hierdoor heb je al heel snel jouw rijbewijs. Het spoedcursuspakket is aan te vragen bij Rijschool Zevenbergen.

Je dient in bezit te zijn van jouw theorie certificaat om te kunnen beginnen aan een spoedcursus bij Rijschool Zevenbergen. Om te beginnen vragen we samen een gezondheidsverklaring voor je aan. Een volgende stap in dit proces is het plannen van de datum van het praktijkexamen bij het CBR. Samen gaan we een planning maken voor de komende twee weken om alle lessen effectief te verdelen. Zo is het mogelijk om in een korte tijd jouw rijbewijs te behalen in Zevenbergen.

autorijschool
Rijscholen breda

Rijscholen in Zevenbergen

Door de ligging van Zevenbergen zijn er veel rijscholen in de buurt en veel potentiële leerlingen. Er is dus een groot aanbod voor de doelgroep hier. Grotendeels van de mensen kijkt voornamelijk naar de prijs. Echter is de kwaliteit van de rijschool nog veel belangrijker. Met een goede rijschool zal je minder lessen nodig hebben, waardoor er veel kosten worden bespaard. Hiernaast is de klik die je hebt met jouw rijinstructeur ook belangrijk. Aangezien je met jouw rijinstructeur meerdere uren in de auto zult gaan zitten, is een goede klik van groot belang. De instructeur van Zevenbergen zal ervoor zorgen dat je zelfverzekerd kunt afrijden.

Wij als Rijschool Zevenbergen zijn dé rijschool voor het behalen van je rijbewijs in Zevenbergen! Wij zijn van mening dat wij de beste rijschool zijn in de regio. Dit blijkt uit ons hoge slagingspercentage. Om je kennis te laten maken met ons als rijschool bieden we jou nu een intake aan. Tijdens deze les kun jij de afweging maken of rijschool Zevenbergen de rijschool voor jou is!

Vraag een intake aan bij onze rijschool in Zevenbergen

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Zevenbergen

Zevenbergen is een stad in Noord-Brabant. Het is een stad met een mooie historie. Vroeger was Zevenbergen een echte Hollandse stad met een belangrijke haven. De stad heeft nog steeds erg oude stadsdelen die prachtig zijn om te bezichtigen. Hierdoor is het een prachtige stad om eens door rond te rijden na het behalen van je rijbewijs.

Zevenbergen is een stad, waardoor er veel verschillende verkeerssituaties kunnen voorkomen. Door te lessen bij Rijschool Zevenbergen ga je veel leren in deze situaties, om vervolgens uit te groeien tot een bekwame automobilist.

Start jij binnenkort als leerling bij ons?

Rijschool Zevenbergen

Neem contact met ons op!

Interested in what our driving school has in store for you? Contact us by calling or texting +31 6 81761155, or email us at info@rijschoolbreda.nl or use the contact form below.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: