Rijschool in Terheijden

Steering you in the right direction.

Rijschool Terheijden biedt rijlessen aan in regio Terheijden. Onze missie is om jou zo snel mogelijk de weg op te sturen. Wij vinden het belangrijk dat je gekoppeld word aan één vaste rijinstructeur. Op deze manier kunnen jullie samen het meeste uit elke les halen. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk voor te bereiden voor je praktijkexamen. Ons slagingspercentage is ligt daarom ook boven het landelijk gemiddelde.

Rijlessen in Terheijden

Het halen van je rijbewijs is een leerzaam proces. Er komen allerlei nieuwe dingen op je pad. Je leert onder andere hoe je de verkeersregels kunt toepassen en hoe je een auto zo veilig mogelijk bestuurd. Jouw rijinstructeur helpt je hierbij. Onze instructeurs zijn professionals en hebben maar een taak: jou opleiden tot een bekwame en zelfverzekerde automobilist.

In de omgeving van Terheijden zijn er veel rijscholen. Dit kan het voor jou moeilijk maken om te kiezen. Een belangrijk kenmerk van een goede rijschool is het slagingspercentage. Onze rijschool in Terheijden heeft een bovengemiddeld slagingspercentage en hier zijn we trots op. We bieden een gratis proefles aan. Zo kun je zelf zijn of wij als rijschool bij je passen.

Al jaren verzorgt Rijschool Terheijden betaalbare rijlessen in Terheijden en omliggende plaatsen als Sprang Capelle en Dongen. Het belangrijkste is dat jij goed voorbereid wordt voor je praktijkexamen. Hier streven wij dan ook naar. Wij willen dat jij zo snel mogelijk veilig de weg op kan. Lijkt dit jou iets? Neem dan via de onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Terheijden?

De slogan van onze rijschool – “Steering you in the right direction.” – is veelzeggend. Wij sturen jou letterlijk en figuurlijk de juiste richting in. Wij verzorgen rijlessen op maat. Ze worden afgestemd op jouw niveau en tempo. Na de eerste les weet je direct waar je aan toe bent. Je krijgt te horen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig gaat hebben. Samen gaan we er alles aan doen om jou op te leiden tot een bekwame automobilist.

Wij van Rijschool Terheijden zijn erg begripvol. Heb je het druk met je opleiding of werk, dan is dat geen enkel probleem. Onze rijinstructeurs rijden ook in de avonduren en in het weekend. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Op deze manieren wordt rijlessen in Terheijden voor iedereen toegankelijk.

Een spoedcursus in Terheijden

Wil jij sneller dan normaal je rijbewijs in bezit hebben, dan is een spoedcursus voor jou ideaal. Het spoedcursuspakket dat wij aanbieden geeft jou de kans om binnen een aantal weken je rijbewijs te halen.

Om te beginnen heb je een aantal dingen nodig. Ten eerste moet jouw theorie-examen succesvol hebben afgerond. Vervolgens vragen wij samen met jou een gezondheidsverklaring aan bij het CBR en prikken we een datum voor je praktijkexamen. Al je lessen worden ingepland tot aan deze datum. Nu kun je aan de slag!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijles in Terheijden

Een rijschool in Terheijden kiezen is niet eenvoudig. Er zijn er namelijk een hoop. Let niet alleen op de prijs die rijscholen je bieden, het is namelijk ook belangrijk dat je een klik hebt met je rijinstructeur. Tenslotte zitten jullie een flink aantal uren met elkaar in de auto. Uiteindelijk moet deze rijinstructeur jou wel alles leren

Wil je een rijbewijs halen, dat zit je bij onze rijschool in Terheijden goed. Wij vinden onszelf de beste rijschool van de regio. Nu moeten we alleen jou nog overtuigen. Dit doen we door een gratis proefles aan te bieden. Zo kun je zelf zien of we gelijk hebben!

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool in Terheijden

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €60,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs in Breda.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

100% gratis proefles

✔️Direct starten

✔️Moderne lesauto’s

✔️Spoedcursus rijbewijs mogelijk! 

✔️ Weekend en avond rijles mogelijk

✔️ WRM gecertificeerde rijinstructeurs

✔️ Inclusief  leerling app

€ 49,95,-

NU €0-

Pakket 1

Pak je korting!

10 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1000,-

NU €649,-

Pakket 2

Pak je korting!

20 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1550,-

NU € 1149,-

Pakket 3

Pak je korting!

30 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis leerling proefles t.w.v 49,95

*Gratis leerling Herexamen CBR t.w.v 300

€ 2400,-

NU €1649-

Pakket 4

Pak je korting!

40 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis leerling proefles t.w.v 49,95

*Gratis leerling Herexamen CBR t.w.v 300

€ 3000,-

NU €2149,-

Tarievenlijst

Zie onze tarievenlijst

Losse rijlessen = 60 euro

Praktijkexamen = 300 euro

Theorie cursus = 70 euro

Tussentijdse toets = 260 euro

Administratie kosten per termijn betaling 10

Inschrijf kosten = 30 euro

Rijles in Terheijden

Terheijden is een van de gezellige dorpen die je vind in de provincie Noord-Brabant. Voor de term ‘dorp’ is Terheijden best groot. Er wonen 6225 mensen.

Het dorp ligt dicht bij grote steden als Breda en Tilburg en is makkelijk bereikbaar via meerdere snelwegen. Sinds 1997 is Terheijden onderdeel van de gemeente Made, tegenwoordig beter bekend als Drimmelen.

Zien we jou binnenkort ook terug bij onze rijschool?

rijschool teteringen

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: