Rijschool Udenhout

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda biedt rijvaardigheidsopleidingen aan in Udenhout en omgeving. Wij geven rijlessen waarin mensen de vrijheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Bij ons wordt je door een vaste instructeur begeleid waardoor je veilig en snel je rijbewijs kunt halen. Wij zorgen ervoor dat je op en top wordt voorbereid, om zo te kunnen slagen voor je rijexamen. We hebben namelijk een bovengemiddeld slagingspercentage.

Rijlessen in Udenhout

Wanneer je net begint met autorijlessen komt daar veel bij kijken. Je leert omgaan met een koppeling, verkeerssituaties, verkeersborden, veilig autorijden en milieu bewust autorijden. Het is belangrijk dat je hierbij de juiste begeleiding krijgt. De instructeurs van Rijschool Breda zullen ervoor zorgen dat jij deze juiste begeleiding krijgt. Samen zorgen we ervoor dat jij veilig de weg op kunt met de juiste kennis en ervaring.

In de buurt van Udenhout zijn meerdere rijscholen. Met een bovengemiddelde slagingspercentage onderscheidt rijschool in Udenhout zich van anderen. Het is daarnaast mogelijk om een intake aan te vragen. Tijdens deze les merk jij hoe wij persoonlijke en bekwame rijlessen geven.

De rijschool in Udenhout zorgt ervoor dat je goedkoop kunt lessen. Daarnaast kennen wij de buurt heel goed waardoor wij precies kunnen vertellen waar je op moet letten. Wij zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid op het praktijk examen. Ook na het examen kun jij veel veilige kilometers maken door onze rijlessen. Ben je geïnteresseerd? Klik dan nu op de onderstaande button en vul je gegevens in voor meer informatie.

Vraag een intake aan
rijschool breda

Waarom kies je onze rijschool in Udenhout?

De spreuk van onze rijschool is – “Steering you in the right direction.” – Wij als rijschool in Udenhout sturen jou naar de juiste richting. Autorijschool Breda levert altijd maat werk. Tijdens de intake geven we een indicatie van het aantal lessen wat je nodig zult hebben om zeker en veilig te starten aan je praktijk examen.

Werk jij van 9 tot 17 of ga je nog naar school? Geen enkel probleem! Wij rijden namelijk ook in de weekenden en avonduren. Zo kan iedereen gebruik maken van Rijschool Breda.

Begin jij ook nu het liefst met rijlessen?

Een spoedcursus volgen in Udenhout?

De rijschool in Udenhout biedt naast haar standaard lespakketten ook een spoedcursus aan. Via dit spoedcursus pakket kun jij jou rijbewijs in twee weken halen. Na deze twee weken mag jij je in de auto bewijzen op het praktijk examen. Onze rijschool in Udenhout zorgt ervoor dat jij ideaal bent voorbereid en dat je met veel vertrouwen de weg op kan.

Een belangrijke voorwaarde aan de deelname aan de spoedcursus is dat je het theorie certificaat hebt behaald en dat dit nog steeds geldig is. Hierna vragen wij samen met jou de gezondheidsverklaring aan, die je nodig hebt om op examen te gaan. De volgende belangrijke stap is dat we een datum vastleggen bij het CBR waarop het rij-examen plaatsvindt. Vervolgens plannen wij alle lessen in tot aan het examen. De spoedcursus kun je volgen bij onze rijschool in Udenhout.

autorijschool
Rijscholen breda

Rijles in Udenhout

In de regio Udenhout zijn een groot aantal rijscholen en leerlingen. Het is belangrijk dat je bij dit ruime aanbod van rijlessen niet alleen kiest voor de goedkoopste. Het is nog beter om te kijken naar de kwaliteit van een rijschool. De kwaliteit kun je bijvoorbeeld zien aan het slagingspercentage. Daarnaast is het ook belangrijk dat je een goede klik krijgt met je begeleider in de auto. Jullie zullen namelijk een groot aantal uren met elkaar doorbrengen. Zo kun jij veilig en met veel zelfvertrouwen de weg op.

Onze rijschool in Udenhout is dé rijschool die ervoor zorgt dat jij je rijbewijs haalt. Wij als rijschool in Udenhout vinden natuurlijk dat wij de beste zijn. Om jou over te halen bieden wij de mogelijkheid om een intake te volgen. Na deze les kun je dan zelf ervaren of wij de rijschool voor jou zijn!

Vraag een intake aan bij onze rijschool in Udenhout

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Udenhout

Udenhout is een dorp gelegen ten noordoosten van Tilburg. Udenhout ligt in de provincie Noord-Brabant in de gemeente Berkel-Enschot. De stad Breda ligt ook niet ver van Udenhout. Wij als rijschool zijn actief in zowel Tilburg als Breda. Hierdoor zijn wij goed bekend met alle dorpen in de omgeving van deze steden.

Udenhout is verbonden met de streek via de N65. Daarnaast zijn er veel dorpse wegen die ervoor zorgen dat er op veel verschillende verkeerssituaties kan worden geoefend. Daarnaast ben je ook zo op de A65 hierdoor kan er goed geoefend worden op snelwegsituaties. Doordat Udenhout niet direct aan Tilburg grenst kan het makkelijker zijn om met de auto te reizen in plaats van de trein of bus. Overigens moet je maar altijd hopen dat het OV rijdt. Het hebben van een rijbewijs zorgt ervoor dat jou mobiliteit enorm wordt vergroot.

Ben jij onze volgende leerling?

Rijschool Udenhout

Neem contact met ons op!

Interested in what our driving school has in store for you? Contact us by calling or texting +31647901076, or email us at info@drivingschooldenbosch.com or use the contact form below.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: