Rijschool Dongen

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda biedt rijlessen in de omgeving van Dongen. Wij bieden rijlessen aan studenten die graag het felbegeerde roze pasje willen halen. Wanneer je bij ons start met rijlessen, wordt je door één vaste instructeur begeleid. Hierdoor haal je meer uit jouw rijles in Dongen. Wij bereiden jou zo goed mogelijk voor op het examen en hebben dan ook een bovengemiddeld slagingspercentage!

Rijles volgen in Dongen

Wanneer je begint met autorijden, ga je veel nieuwe vaardigheden leren. Zo leer je de verkeersregels, rijvaardigheid en veilig autorijden. Onze goede instructeurs begeleiden jou zo goed mogelijk, waardoor je veel leert in korte tijd. Onze instructeurs zijn zeer bekwaam en leiden jouw op tot zelfverzekerde en bekwame bestuurder. Bij Rijschool Breda krijg je een vaste instructeur die jou persoonlijk begeleid.

Er zijn in de regio Dongen veel rijscholen waaruit je kunt kiezen. Het slagingspercentage van onze rijschool in Dongen is bovengemiddeld. Daarnaast kun je bij ons ook een gratis proefles volgen, zodat je kunt ervaren hoe rijlessen werken en of je je op jouw gemak voelt bij onze instructeur.

Rijschool Breda verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Tilburg en Breda. Wij bereiden je graag optimaal voor en zorgen dat je snel en veilig de weg op kan! Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Dongen?

De slogan van onze rijschool zegt het al – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de juiste richting op. Bij onze rijschool in Dongen krijg je rijles op maat! Al vanaf jouw eerste les weet je waar je aan toe bent en aan hoeveel lessen je ongeveer moet denken. Samen streven wij erna om jou te laten uitgroeien tot een zelfverzekerde en bekwame automobilist.

Heb je overdag geen tijd voor rijles? Voor ons is dat geen probleem! Onze instructeurs rijden ook in de avond en in het weekend! Rijles volgen in Dongen kan dus altijd! Uiteraard reken we hier geen extra tarief voor. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Dongen bij Rijschool Breda.

Spoedcursus Rijbewijs Dongen

Wil jij al snel de weg op? Dan is het volgen van een spoedcursus een goede optie om snel de weg op te mogen. Wij bieden een Spoedcursus Pakket aan, waarmee jij binnen 2 weken op examen kan. De spoedcursus kun je ook volgen bij onze rijschool in Dongen.

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen, moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie certificaat. Wanneer je deze behaald hebt vragen we samen jouw gezondheidsverklaring aan en plannen we het praktijkexamen in bij het CBR. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Zo haal je snel je rijbewijs in Dongen!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijscholen in Dongen

Als grote stad kent Dongen veel autorijscholen en leerlingen. Je kunt dus kiezen uit veel verschillende rijscholen in Dongen. Kies echter niet alleen voor de beste prijs, maar houd ook rekening met de kwaliteit en of je een klik voelt met jouw instructeur. Jullie zullen namelijk een groot aantal uur samen in de auto zitten. Tevens zal jouw instructeur jou trainen tot een bekwame automobilist.

Rijschool Breda is dé autorijschool om jouw rijbewijs te halen in omgeving Dongen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van Dongen. Om jou hiervan te overtuigen, bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool in Dongen

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €50,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €199,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

Bespaar op jouw proefles!

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

*Gratis i.c.m. pakket C of D

€ 50,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

5 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 250,-

NU €235,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Gratis onbeperkt CBR herexamen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 950,-

NU €895,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Gratis onbeperkt CBR herexamen

Gratis proefles

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1795,-

NU €1395,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

40 Rijlessen

Gratis onbeperkt CBR herexamen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis proefles

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1850,-

NU €1599,-

Prijslijst

Praktijkexamen CBR€295,-
Tussentijdsetoets CBR€190,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijles/opfrislessen€ 50,-
Automaat rijlessen toeslag€ 5,-
Online-theoriecursus€ 65,-

Rijles in Dongen

Dongen is een gemeente in Noord-Brabant en ligt in de buurt van grote steden als Breda en Tilburg. De gemeente telt iets meer dan 26.000 inwoners.

De gemeente heeft haar naam te danken aan de rivier de Donge die door het gebied stroomt. Ook het bekende amusementspark de Efteling ligt op fietsafstand.

Zien we jouw binnenkort ook terug op onze rijschool?

rijschool oosterhout

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: