Rijschool Prinsenbeek

Steering you in the right direction.

Rijschool Prinsenbeek biedt rijlessen aan in Prinsenbeek en omgeving. De rijlessen zijn gericht op studenten en scholieren. Bij Rijschool Prinsenbeek ga je aan de slag met één vaste instructeur. Wij focussen ons op jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor weet de instructeur precies wat jij nodig hebt om het examen te behalen. Hierdoor heeft Rijschool Prinsenbeek een bovengemiddeld slagingspercentage weten te bemachtigen.

Rijles volgen in Prinsenbeek

Het is niet eenvoudig om te leren autorijden. Daarom wordt je bij Rijschool Prinsenbeek begeleidt door een professionele instructeur tijdens dit proces. De instructeur helpt jou met de verkeersborden, verkeersregels, het beoordelen van verkeerssituaties, milieubewust rijden en het veilig rijden. Door de vaste instructeur zul je veel leren in een korte tijd. De instructeur kijkt naar hoe snel jij leert en zal de snelheid aanpassen aan jouw kwaliteiten. Met de instructeurs van Rijschool Prinsenbeek stap je met een veilig gevoel de auto in.

In Prinsenbeek en omstreken zijn er meerdere aanbieders van rijlessen. Rijschool Prinsenbeek onderscheidt zich door haar bovengemiddeld slagingspercentage. Om de kwaliteit te bewijzen wordt er een intake aangeboden, waardoor je kunt ervaren hoe rijlessen bij Rijschool Prinsenbeek is. Hierdoor kun je ook meteen kijken of er een klik is met de instructeur.

Wij als Rijschool Prinsenbeek hebben al meerdere leerlingen geholpen met het behalen van hun rijbewijs in Prinsenbeek en Breda. Wij bereiden jou maximaal voor op het praktijkexamen, zodat jij zonder zorgen kunt deelnemen. Na het examen kun je dan lekker veel rijden met jouw rijbewijs. Interesse? Klik dan gauw op de button hieronder!

Vraag een intake aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Prinsenbeek?

Wij als rijschool in Prinsenbeek staan voor- “Steering you in the right direction.” – Wij sturen jou met onze rijlessen de juiste kant op. Vakwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren altijd maatwerk. Door de eerste les krijgen wij een indicatie van jouw niveau. Vanuit dit niveau geven we een advies over het aantal lessen dat je nodig zult hebben om je praktijkexamen te halen. Wij zorgen ervoor dat jij een bekwame en zelfverzekerde bestuurder wordt.

Geen tijd om tijdens de week te lessen? Dat is geen enkel probleem! Rijschool Prinsenbeek levert namelijk ook lessen in het weekend. Hiernaast rijden wij ook nog eens in de avonduren. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen de mogelijkheid heeft om te lessen. Er zijn geen additionele kosten verbonden aan deze speciale tijden. Wij staan voor transparantie en goedkope rijlessen in Prinsenbeek.

Spoedcursus Rijbewijs Prinsenbeek

Wil je graag zo snel mogelijk jouw rijbewijs behalen? Dan is een spoedcursus bij Rijschool Prinsenbeek de perfecte optie voor jou. Met dit pakket heb je de mogelijkheid om al binnen twee weken af te rijden. Hierdoor heb je op kort termijn al jouw rijbewijs. Het pakket is aan te vragen bij Rijschool Prinsenbeek.

Een belangrijke eis om te kunnen beginnen aan de spoedcursus is dat je in het bezit bent van een geldig theorie certificaat. Hierna is het van belang om een gezondheidsverklaring te verkrijgen. Een volgende stap in dit proces is het plannen van de datum van het praktijkexamen bij het CBR. Hierna zorgen we ervoor dat we alle lessen zo inplannen dat je op tijd klaar bent voor de datum van het examen. Via deze weg haal jij jouw rijbewijs in Prinsenbeek zo snel mogelijk!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijscholen in Prinsenbeek

In Prinsenbeek en omstreken zijn er veel potentiële leerlingen en meerdere aanbieders van rijlessen. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden. Je moet dus een afweging maken tussen meerdere rijscholen. Veel mensen kijken vooral naar de prijs, een rijbewijs is immers niet goedkoop. De kwaliteit van de rijschool is tevens van groot belang. Door een kwalitatieve rijschool te kiezen, kun je met een gerust hart lessen en bespaar je geld, doordat je minder lessen nodig hebt. De klik met de instructeur is ook een belangrijk punt, aangezien jullie meerdere uren bij elkaar in de auto zitten. De instructeur van Rijschool Prinsenbeek zal er alles aan doen om jou verder te helpen.

Wij als Rijschool Prinsenbeek zijn dé rijschool voor het behalen van je rijbewijs in Prinsenbeek! Wij zijn van mening dat wij de beste rijschool zijn in Prinsenbeek. Dit blijkt uit ons hoge slagingspercentage. Om je kennis te laten maken met ons als rijschool bieden we jou nu een intake aan. Tijdens deze les kun jij de afweging maken of rijschool Prinsenbeek de rijschool voor jou is!

Vraag een intake aan bij onze rijschool in Prinsenbeek

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Prinsenbeek

Prinsenbeek is een dorp gelegen in de gemeente Breda in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Prinsenbeek ligt langs de A16, hierdoor kun je met een auto al snel de snelweg op. In een dorp komen meerdere verkeerssituaties voor. Bij Rijschool Prinsenbeek bereiden we je hier maximaal op voor. Het hebben van een auto en een rijbewijs biedt veel vrijheid. Je reist dan namelijk veel makkelijk naar de stad.

Zien we jou bij ons in de auto terug?

Rijschool Prinsenbeek

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: