Rijschool Goirle

Steering you in the right direction.

Bij onze Rijschool Breda volg je autorijlessen in de buurt van Goirle. Rijlessen voor jongeren die graag hun rijbewijs willen halen. We zorgen ervoor dat je één persoonlijke instructeur krijgt. Door deze manier maximaliseren wij je rijlessen in Goirle. Doordat wij een bovengemiddeld slagingspercentage hebben zorgen wij voor de beste voorbereiding op je rijexamen!

Rijlessen Goirle

Als beginnend bestuurder moet je veel leren. Rijden is vooral ervaring opdoen. Zo veel mogelijk verkeerssituaties beoordelen en het uiteindelijk gewoon doen. Zo word je steeds beter in gevaarherkenning, de verkeersborden en de verkeersregels. Door de goede persoonlijke begeleiding van onze instructeurs leer jij snel en goed. De professionele en zeer bekwame begeleider zorgt ervoor dat je zelfverzekerd in de auto zit. Daarnaast zorgt de begeleider ook ervoor dat je een bekwame autobestuurder wordt.

In Goirle en omgeving zijn diverse autorijscholen. Het aanbod is dus groot. Rijschool Goirle onderscheidt zich van andere rijscholen door haar slagingspercentage. Dit percentage is bovengemiddeld. Wij als rijschool bieden daarnaast de mogelijkheid om een intake te volgen. Tijdens deze les ervaar jij hoe wij werken en of jij je op je gemak voelt bij Rijschool Goirle.

In de buurt van Goirle en Breda verzorgen wij als Rijschool Breda al meerdere jaren betaalbare rijlessen voor studenten en scholieren. Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij zorgen ervoor dat jij bekwaam en zelfverzekerd de weg op kan. Wil je meer weten? Klik dan snel op de knop hieronder en neem contact op.

Vraag een intake aan
rijschool breda

Wat maakt onze rijschool in Goirle speciaal?

Onze slagzin zegt eigenlijk alles – “Steering you in the right direction.” –  onze missie is dat wij je graag de juiste richting opsturen. Wij verzorgen vakwerk namelijk rijlessen op maat. Rijschool Goirle zorgt bij de eerste rijles hier al voor. Wij geven dan namelijk al een advies over het aantal lessen wat wij verwachten dat jij nodig hebt om goed te kunnen slagen voor je rijbewijs. Door hiervoor te kiezen stap jij zekerder en bekwamer in de auto tijdens je rijexamen.

Studeer je of werk je fulltime? Geen enkel probleem! Het is bij ons namelijk mogelijk om naast de lessen doordeweeks ook in het weekend te lessen. Wij verzorgen zelfs rijlessen in de avonduren. Het mooiste van dit alles is dat wij geen extra kosten hiervoor rekenen. Rijles in Goirle bij Rijschool Breda is goedkoop en transparant.

Een spoedcursus rijbewijs volgen in Goirle

Sta je te popelen om te beginnen met het volgen van rijlessen of wil je het rijbewijs zo snel als mogelijk halen? Een spoedcursus is dan de oplossing om je rijbewijs zo snel mogelijk te behalen. Wij als Rijschool Goirle bieden de mogelijkheid om via een speciaal spoedcursus pakket dit te behalen. Je gaat namelijk al binnen twee weken op examen.

Een voorwaarde die is verbonden aan de deelname van de cursus is dat je in het bezit bent van een geldig theorie certificaat. We zullen dan samen beginnen met het aanvragen van jouw gezondheidsverklaring. Daarnaast plannen we samen met jou, het moment van het rijexamen bij het CBR in. De volgende stap is dat we alle lessen inplannen tot aan de dag van het rijexamen. Haal zo snel je rijbewijs in Goirle!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijscholen in Goirle

In Goirle bevinden zich een groot aantal autorijscholen en leerlingen. Zowel het aanbod als de vraag is dus groot. Rijschool Goirle zet niet alleen in op een lage prijs maar ook op de kwaliteit. De kwaliteit van een rijschool zorgt er namelijk voor dat jij alles beter en sneller begrijpt waardoor je zelfverzekerder en goed voorbereid op rijexamen kan. Dit bespaart je dan tevens geld doordat je niet onnodig veel lessen nodig hebt. Samen met jouw persoonlijke instructeur leer jij alle kneepjes van het vak autorijden.

In Goirle en omgeving is Rijschool Breda de rijschool voor jou. Wij vinden natuurlijk dat wijzelf de beste zijn. Om deze uitspraak kracht bij te zetten bieden wij jou een intake aan. Zo kun je zelf ervaren of je het met ons eens bent.

Vraag nu een intake in Goirle aan.

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Goirle

Goirle is naast een gemeente ook een plaats in de provincie Noord-Brabant. Tevens ligt Goirle vlak naast de stad Tilburg. Wij als rijschool zijn ook actief in Tilburg en daarnaast ook in Breda.

De A58, N630 en diverse wegen binnen de bebouwde kom zorgen ervoor dat er genoeg ruimte is om te oefenen op de diverse verkeerssituaties. Het is namelijk belangrijk dat je op veel verschillende situaties goed bent voorbereid voor je rijexamen.

Na je rijexamen heb je nog veel profijt van de gemaakte kilometers, omdat je dan precies weet waar je in jouw buurt op moet letten.

Rijschool Goirle

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: