Rijschool Breda

Steering you in the right direction.

Rijschool Oosterhout

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda biedt rijlessen aan in de omgeving van Oosterhout. Wij bieden rijlessen aan, aan studenten die graag het felbegeerde roze pasje willen halen. Wanneer je bij ons start met rijlessen, wordt je door één vaste instructeur begeleid. Hierdoor haal je meer uit jouw rijles in Oosterhout. Wij bereiden jou zo goed mogelijk voor op het examen en hebben dan ook een bovengemiddeld slagingspercentage!

Rijles volgen in Oosterhout

Wanneer je begint met autorijden, ga je veel nieuwe vaardigheden leren. Zo leer je de verkeersregels, rijvaardigheid en veilig autorijden. Onze goede instructeurs begeleiden jou zo goed mogelijk, waardoor je veel leert in een korte tijd. Onze instructeurs zijn zeer bekwaam en leiden jou op tot zelfverzekerde en bekwame bestuurder. Bij Rijschool Breda krijg je een vaste instructeur die jou persoonlijk begeleid.

Er zijn in de regio Oosterhout veel rijscholen waaruit je kunt kiezen. Het slagingspercentage van onze rijschool in Oosterhout is bovengemiddeld. Daarnaast kun je bij ons ook een intake volgen, zodat je kunt ervaren hoe onze rijlessen verlopen en of je je op jouw gemak voelt bij onze instructeur.

Rijschool Breda verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Dongen en Breda. Wij bereiden je graag optimaal voor en zorgen dat je snel en veilig de weg op kan! Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een intake aan

Waarom onze rijschool in Oosterhout?

De slogan van onze rijschool zegt het al – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de juiste richting op. Bij onze rijschool in Oosterhout krijg je rijles op maat! Al vanaf jouw eerste les weet je waar je aan toe bent en aan hoeveel lessen je ongeveer moet denken. Samen streven wij erna om jou te laten uitgroeien tot een zelfverzekerde en bekwame automobilist.

Heb je overdag geen tijd voor rijles? Voor ons is dat geen probleem! Onze instructeurs rijden ook in de avond en in het weekend! Rijles volgen in Oosterhout kan dus altijd! Uiteraard rekenen we hier geen extra tarief voor. Gewoon transparant en goedkoop rijlessen in Oosterhout bij Rijschool Breda.

Spoedcursus Rijbewijs Oosterhout

Wil jij al snel de weg op? Dan is het volgen van een spoedcursus een goede optie om snel de weg op te mogen. Wij bieden een Spoedcursus Pakket aan, waarmee jij binnen 2 weken op examen kan. De spoedcursus kun je ook volgen bij onze rijschool in Oosterhout.

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen, moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie certificaat. Wanneer je deze behaald hebt vragen we samen jouw gezondheidsverklaring aan en plannen we het praktijkexamen in bij het CBR. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Zo haal je snel je rijbewijs in Oosterhout!

rijsechool ulvenhout
rijschool teteringen

Rijscholen in Oosterhout

Als grote stad kent Oosterhout veel autorijscholen en leerlingen. Je kunt dus kiezen uit veel verschillende rijscholen in Oosterhout. Kies echter niet alleen voor de beste prijs, maar houd ook rekening met de kwaliteit en of je een klik voelt met jouw instructeur. Jullie zullen namelijk een groot aantal uur samen in de auto zitten. Tevens zal jouw instructeur jou trainen tot een bekwame automobilist.

Rijschool Breda is dé autorijschool om jouw rijbewijs te halen in omgeving Oosterhout. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van Oosterhout. Om jou hiervan te overtuigen, bieden wij een intake aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn!

Automaat rijlessen Oosterhout

Vind jij het lastig om in een handgeschakelde auto te rijden? Heb je last van faalangst of medische aandoeningen? Dan zijn automaat rijlessen in Oosterhout wellicht de oplossing voor jou! Ook zul je alvast goed voorbereid zijn op de toekomst. Elektrische auto’s zijn namelijk voorzien van een automatische versnellingsbak. Door automaat rijlessen in Oosterhout te volgen weet jij al precies hoe het rijden met een automaat te werk gaat.

Met een automaat zul je geen handgeschakelde auto’s mogen besturen. Zodra je de automaat rijlessen in Oosterhout hebt volbracht, zal er de code 78 op jouw rijbewijs gezet worden. Voor mensen met een lichamelijke beperking is het soms alleen maar mogelijk om een auto met automatische schakeling te rijden. Onze rijinstructeurs zullen iedereen zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun automaat rijlessen in Oosterhout.

Neem contact met ons op
automaat rijlessen breda

Vraag een intake aan bij onze rijschool in Oosterhout

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Rijles in Oosterhout

Oosterhout is een Nederlandse stad in Noord-Brabant. De stad ligt ten noorden van Breda en ten noordwesten van Tilburg. Doordat deze steden zo dicht bij elkaar gelegen zijn, is onze rijschool ook actief in deze steden/gemeenten. Tevens zul je hierdoor in een grote regio lessen en veel rijervaring op doen.

Oosterhout is goed bereikbaar via verschillende snelwegen. Hoewel Oosterhout zo’n grote stad is, heeft het geen treinstation. Hierdoor is de bereikbaarheid met het OV iets slechter. Daarom is het halen van jouw rijbewijs in Oosterhout een goede manier om jouw mobiliteit te verbeteren.

Zien we jou binnenkort ook terug op onze rijschool?

Oosterhout

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: