Rijschool Raamsdonksveer

Steering you in the right direction.

In de buurt van Raamsdonksveer volg je rijlessen bij Rijschool Breda. Perfect voor jongeren die graag hun rijbewijs willen behalen. Bij ons ben je verzekerd dat je wordt opgeleid door één vaste instructeur. Hierdoor ben je verzekerd van hoge kwaliteit rijlessen in Raamsdonksveer. Rijschool Breda heeft een bovengemiddeld slagingspercentage voor rijlessen in Raamsdonksveer.

Rijlessen Raamsdonksveer

Je zult veel gaan leren als beginnend bestuurder bij rijschool Raamsdonksveer. Inzicht krijgen in het verkeer door onze leerzame lessen te volgen. Door de praktijklessen word je steeds beter in gevaarherkenning, het kennen van verkeersborden en de algemene verkeersregels. Je zult snel dingen leren door onze instructeurs die al jarenlang ervaring hebben. Hierdoor ben je ervan verzekerd om een zelfverzekerde automobilist te worden.

In Raamsdonksveer en omstreken zijn meerdere autorijscholen. Er is een groot aanbod, maar rijschool Raamsdonksveer onderscheidt zich door haar bovengemiddelde slagingspercentage. Doordat wij zo zelfverzekerd zijn over onze dienst, bieden wij intakes aan. Hierdoor kan jij ervaren hoe het is om rijlessen bij de rijschool in Raamsdonksveer te volgen.

In de buurt van Raamsdonksveer en Breda verzorgen wij als Rijschool Breda al meerdere jaren voordelige rijlessen voor studenten en scholieren. Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij zorgen ervoor dat jij een zelfverzekerde automobilist wordt. Wil je meer weten? Klik dan snel op de knop hieronder en neem contact op.

Vraag een intake aan
rijschool breda

Wat maakt onze rijschool in Raamsdonksveer speciaal?

Onze slagzin zegt eigenlijk alles – “Steering you in the right direction.” –  onze missie is dat wij je graag de juiste richting opsturen. Iedereen heeft een andere manier van opleiden nodig, vandaar dat wij rijlessen op maat aanbieden. Rijschool Raamsdonksveer zorgt bij de eerste rijles hier al voor. Wij geven dan namelijk al een advies over het aantal lessen, dat wij verwachten dat jij nodig hebt om het rijexamen te behalen. Door hiervoor te kiezen stap jij zekerder en bekwamer in de auto tijdens je rijexamen.

Studeer je of werk je al fulltime? Geen enkel probleem! Het is bij ons namelijk mogelijk om naast de lessen doordeweeks ook in het weekend te lessen. Wij verzorgen zelfs rijlessen in de avonduren. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Rijles in Raamsdonksveer bij Rijschool Breda is transparant en goedkoop.

Een spoedcursus rijbewijs volgen in Raamsdonksveer

Kan je nou eenmaal niet wachten om de weg op te gaan en wil je jouw rijbewijs zo snel mogelijk in de pocket hebben? Dan is een spoedcursus de perfecte oplossing om met spoed jouw rijbewijs te bemachtigen. Wij als Rijschool Raamsdonksveer bieden deze mogelijkheid aan met ons spoedcursus pakket. Hiermee ga je al binnen twee weken op examen.

Een voorwaarde die is verbonden aan de deelname van de cursus is dat je in het bezit bent van een geldig theorie certificaat. We zullen dan samen beginnen met het aanvragen van jouw gezondheidsverklaring. Daarnaast plannen we samen met jou, het moment van het rijexamen bij het CBR in. De volgende stap is dat we alle lessen inplannen tot aan de dag van het rijexamen. Haal zo snel je rijbewijs in Raamsdonksveer!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijscholen in Raamsdonksveer

In Raamsdonksveer bevinden zich meerdere aanbieders van rijlessen. Zowel het aanbod als de vraag is groot. Rijschool Raamsdonksveer zet niet alleen in op een lage prijs, maar ook heel zeker op de kwaliteit. De kwaliteit van een rijschool zorgt er namelijk voor dat jij alles beter en sneller begrijpt, waardoor je zelfverzekerder en goed voorbereid op rijexamen kan. Hierdoor bespaar je ook nog eens, omdat je geen overbodige lessen neemt. Samen met jouw persoonlijke instructeur leer jij alle kneepjes van het vak.

In de Raamsdonksveer en omgeving is Rijschool Breda de rijschool voor jou. Wij vinden natuurlijk dat wijzelf de beste zijn. Om deze uitspraak kracht bij te zetten bieden wij jou een intake aan. Zo kun je zelf ervaren hoe rijlessen bij Rijschool Breda in Raamsdonksveer is.

Vraag nu een intake in Raamsdonksveer aan.

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Pakket A

✔ 10 Rijlessen

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 2 passief rijlessen t.w.v. 110 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

✔ Gratis Klassikale theorie cursus

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€489,-

Pakket B

✔ 20 Rijlessen

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 3 passief rijlessen t.w.v. 165 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

✔ Gratis Klassikale theorie cursus

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€999,-

Pakket C

✔ 25 Rijlessen

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 4 passief rijlessen t.w.v. 220 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

✔ Gratis Klassikale theorie cursus

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€1250,-

Pakket D

✔ 35 Rijlessen

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 5 passief rijlessen t.w.v. 275 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

✔ Gratis Klassikale theorie cursus

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€1749,-

Spoed pakket

✔ Haal in 2 weken je rijbewijs

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 2 passief rijlessen t.w.v. 110 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€995,-

Extra opties

✔ Alleen een proefles = €35,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔Tussentijdse toets = €260,-

✔ Praktijkexamen = €300,-

✔Theorie examen = €75,-

Rijles in Raamsdonksveer

Raamsdonksveer (Veers: Ut Fèr) is een plaats in de Nederlandse gemeente Geertruidenberg, provincie Noord-Brabant, aan de oostzijde van de Donge tegenover de stad Geertruidenberg. Het is een centrum waar veel industrie plaats vindt.

Na je rijexamen heb je nog veel profijt van de gemaakte kilometers, omdat je dan precies weet waar je in jouw buurt op moet letten.

Rijschool Goirle

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: