Rijschool Breda

Steering you in the right direction.

Rijschool Ulvenhout

Steering you in the right direction.

Wij van Rijschool Breda verzorgen rijlessen in Ulvenhout en omgeving. Bij ons staat persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel. We geven iedere leerling de vrijheid die ze verdienen. Neem je rijles bij ons, dan wordt je gekoppeld aan een vaste rijinstructeur die jou zo goed mogelijk gaat begeleiden tijdens de lessen. Doordat jullie een band met elkaar opbouwen worden de lessen alleen maar effectiever. Jouw instructeur weet wat je sterke en zwakke plekken zijn. Hierdoor kan je beter geholpen worden. Wij bereidden onze leerlingen altijd goed voor. Dit is terug te zien aan ons slagingspercentage.

Auto-rijlessen in Ulvenhout

Rijles is een hele ervaring en bovendien een leerzaam proces. Alles is nieuw voor je en je gaat veel dingen leren. Aan het einde van de rit kun je veilig een auto besturen en je mengen in het verkeer. Jouw instructeur begeleid je tot aan je examen. Je wordt zo goed mogelijk voorbereid. Samen halen jullie het meeste uit elke les. Je wordt opgeleid tot een zelfverzekerde en ervaren bestuurder. Dit is waar wij bij Rijschool Breda naar streven.

Natuurlijk zijn er meerdere rijscholen in Ulvenhout en omgeving. Dit kan het moeilijk maken om te kiezen. Een goede rijschool heeft een ook een goed slagingspercentage. Bij ons ligt het slagingspercentage boven het landelijk gemiddelde. Vraag een proefles aan en kijk zelf of wij als rijschool bij jou passen. Tijdens de les zie je hoe wij te werk gaan en hoe onze leerlingen worden opgeleid.

Rijschool Breda verzorgt goedkope en bovendien leerzame rijlessen in de regio Ulvenhout. Ook in plaatsen als Oosterhout en Loon op Zand. Bij ons staan de belangen van de leerling bovenaan. Wij zorgen voor de best mogelijke voorbereiding op het rijexamen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Vraag een proefles aan
rijsechool ulvenhout

Waarom Rijschool Ulvenhout?

Na het lezen van onze slogan – “Steering you in the right direction.” – weet je eigenlijk alles. Jou in de juiste richting sturen, dat is wat we doem. Letterlijk en figuurlijk. Rijschool Ulvenhout zorgt voor vakwerk. Direct na de eerste les krijg je te horen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Dit kan nog veranderen in de toekomst. Samen leiden we jou op tot een goede automobilist.

Heb je het doordeweeks druk met school of sport, dan is dat geen probleem. We verzorgen ook rijlessen in de avonduren en in het weekend. Wat dat betreft zijn we erg flexibel. Het is voor iedereen toegankelijk om rijles te volgen in Ulvenhout. Er zitten geen extra kosten verbonden aan lessen om deze tijden.

Spoedcursus volgen in Ulvenhout?

Wil je sneller dan gebruikelijk je rijbewijs halen, dan is een spoedcursus iets voor jou. Wanneer je een spoedcursus volgt krijg je de kans om binnen een aantal weken in het bezit te zijn van een rijbewijs. Wij bieden een spoedcurs aan in de vorm van een spoedcursuspakket. Na een periode van 2 weken kun je al op examen gaan!

Voordat je kunt beginnen dien je wel in het bezit te zijn van een theoriecertificaat. Is dit in orde, dan vragen we een gezondheidsverklaring aan. Ook kijken we gezamenlijk naar het inplannen van je praktijkexamen bij het CBR. We plannen al je lessen in tot aan het examen. Nu kun je aan de slag met je rijbewijs in Ulvenhout

rijles ulvenhout
ulvenhout rijles

Rijles in Ulvenhout

Het aanbod van rijscholen is groot, ook in de omgeving van Ulvenhout. Een keuze maken is niet eenvoudig. Neem in je keuze het slagingspercentage van een rijschool mee. Dit getal geeft aan hoeveel procent van alle examenkandidaten ook daadwerkelijk slaagt. De prijs die een rijschool vraagt is belangrijk, maar kwaliteit is het voornaamste. Ook in het prettig dat je een klik hebt met je rijinstructeur. Samen zitten jullie bovendien heel wat uren met elkaar in de auto.

Als je een rijbewijs wilt halen in Ulvenhout zit je bij Rijschool Breda goed. Wij vinden ons zelf de beste rijschool uit de omgeving. Om jou ook te overtuigen bieden wij een  proefles aan. Zo kun je zelf zien of wij aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Meld je nu aan voor een proefles!

Automaat rijlessen Ulvenhout

Vind jij het lastig om in een handgeschakelde auto te rijden? Heb je last van faalangst of medische aandoeningen? Dan zijn automaat rijlessen in Ulvenhout wellicht de oplossing voor jou! Ook zul je alvast goed voorbereid zijn op de toekomst. Elektrische auto’s zijn namelijk voorzien van een automatische versnellingsbak. Door automaat rijlessen in Ulvenhout te volgen weet jij al precies hoe het rijden met een automaat te werk gaat.

Met een automaat zul je geen handgeschakelde auto’s mogen besturen. Zodra je de automaat rijlessen in Ulvenhout hebt volbracht, zal er de code 78 op jouw rijbewijs gezet worden. Voor mensen met een lichamelijke beperking is het soms alleen maar mogelijk om een auto met automatische schakeling te rijden. Onze rijinstructeurs zullen iedereen zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun automaat rijlessen in Ulvenhout.

Neem contact met ons op
automaat rijlessen breda

Kies nu voor een gratis proefles bij onze rijschool in Ulvenhout

Tijdens de gratis  proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben. 0

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €60,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs in Breda.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

100% gratis proefles

✔️Direct starten

✔️Moderne lesauto’s

✔️Spoedcursus rijbewijs mogelijk! 

✔️ Weekend en avond rijles mogelijk

✔️ WRM gecertificeerde rijinstructeurs

✔️ Inclusief  leerling app

€ 49,95,-

NU €0-

Pakket 1

Pak je korting!

10 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1000,-

NU €649,-

Pakket 2

Pak je korting!

20 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1550,-

NU € 1149,-

Pakket 3

Pak je korting!

30 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis leerling proefles t.w.v 49,95

*Gratis leerling Herexamen CBR t.w.v 300

€ 2400,-

NU €1649-

Pakket 4

Pak je korting!

40 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis leerling proefles t.w.v 49,95

*Gratis leerling Herexamen CBR t.w.v 300

€ 3000,-

NU €2149,-

Tarievenlijst

Zie onze tarievenlijst

Losse rijlessen = 60 euro

Praktijkexamen = 300 euro

Theorie cursus = 70 euro

Tussentijdse toets = 260 euro

Administratie kosten per termijn betaling 10

Inschrijf kosten = 30 euro

Rijles in Ulvenhout

Ulvenhout is een rustig dorpje in Noord-Brabant en behoort tot de gemeenten Breda en Alpen-Chaam. De grote stad Breda ligt er slechts een kilometer vandaan. Ulvenhout is makkelijk bereikbaar. Dit komt mede door de aanwezigheid van de A58 die langs het dorp loopt. Het dorp telt zo’n 4.790 inwoners.

Les jij ook bij Rijschool Breda binnenkort?

rijlessen ulvenhout

Neem contact met ons op!

Interested in what our driving school has in store for you? Contact us by calling or texting +31647901076, or email us at info@drivingschooldenbosch.com or use the contact form below.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: