Rijschool Oisterwijk

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda biedt rijlessen in de buurt van Oisterwijk aan. Wij als rijschool bieden jongeren rijlessen aan die graag hun bewijs van rijvaardigheid willen halen. Wij bieden jou een vaste instructeur die ervoor zorgt dat je alles uit je rijlessen haalt. Ons bovengemiddelde slagingspercentage geeft aan dat we jou zo goed als mogelijk voorbereiden.

Rijlessen volgen in Oisterwijk

Het leren rijden in een auto is een leerproces. Tijdens dit leerproces is er een weg van kennis en ervaring die je bewandeld. Op deze weg wordt je door onze goede instructeurs begeleid op het gebied van: verkeersborden, veilig autorijden, rijvaardigheid en verkeersregels. Onze deskundige instructeurs zorgen ervoor dat jij een kundige en zelfverzekerde automobilist wordt. De vaste instructeur vanuit rijschool Breda zorgt voor een goede persoonlijke begeleiding.

In Oisterwijk en omgeving zijn er een groot aantal rijscholen. Rijschool Oisterwijk onderscheidt zich van deze rijscholen door het hoge slagingspercentage. Daarbovenop is er nog de mogelijkheid tot het volgen van een gratis proefles, waardoor je zelf kunt bepalen of je op je plek zit bij Rijschool Oisterwijk. Daarnaast kun je meteen kijken of je instructeur goed bij je past.

Rijschool Breda verzorgt al meerdere jaren in de buurt van Oisterwijk en Breda rijlessen voor een betaalbare prijs. Wij stomen jou helemaal klaar voor het rijexamen en voor de vele veilige kilometers die je daarna gaat maken. Interesse? Klik dan snel op de onderstaande button voor meer informatie en neem contact op met ons.

Vraag een proefles aan
rijschool breda

Waarom kies je voor onze rijschool in Oisterwijk?

De slagzin van onze rijschool is – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de juiste richting op. Wij als rijschool leveren vakwerk en dus rijles op maat. Bij de eerste les geven wij een aanbeveling over het aantal rijlessen dat je het beste kan afnemen.

Studeer of werk je overdag? Dat maakt bij ons niets uit. Wij verzorgen namelijk ook rijlessen in de avond of in het weekend. Het mooiste hiervan is ook nog eens dat wij hier geen extra kosten voor vragen. Gewoon goed geregeld en eerlijk in Oisterwijk bij Rijschool Breda.

Spoedcursus Rijbewijs Oisterwijk

Kun je niet wachten om de weg op te gaan? Kies dan voor een spoedcursus waarmee je sneller kunt genieten van je rijbewijs. Via een speciaal spoedcursus Pakket slaag jij binnen twee weken voor je rijbewijs. De spoedcursus volg jij bij rijschool Oisterwijk.

Een eis voor deelname aan dit pakket is dat je in het bezit bent van een geldig theorie certificaat. De eerste stap zal daarna zijn dat we samen de gezondheidsverklaring aanvragen. Tevens plannen we meteen een moment in bij het CBR wanneer jij jouw rijexamen gaat doen. Daarna plannen we al je rijlessen in tot aan het rijexamen. Zo kun jij snel kilometers gaan maken in en rondom Oisterwijk!

autorijschool
Rijscholen breda

Rijscholen in Oisterwijk

In het grote dorp Oisterwijk zijn een groot aantal rijscholen actief. Daarnaast zijn er ook veel mensen die opzoek zijn naar een rijschool. Het is belangrijk dat je bij je keuze niet alleen kijkt naar de prijs voor de rijlessen. Het kan namelijk goedkoper zijn om te kiezen voor kwaliteit. Door goede kwaliteit rijlessen ben je namelijk sneller klaar waardoor je minder geld kwijt bent aan rijlessen. Het is belangrijk dat je ook kijkt naar de klik met je rij-instructeur. Samen zullen jullie namelijk de nodige uren in de auto doorbrengen. Jouw instructeur zorgt ervoor dat jij een zelfverzekerde en bekwame automobilist wordt.

Bij Rijschool Breda ben je aan het juiste adres om jouw rijbewijs te halen in de omgeving van Oisterwijk. Wij vinden dat wij de beste rijschool zijn van Oisterwijk en omgeving. Om deze woorden kracht bij te zetten, bieden wij gratis een proefpakket aan. Zo kun je zelf een eerlijk beeld schetsen van de rijlessen die je kunt volgen bij ons. We zien jou bij Rijschool Breda!

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool in Oisterwijk

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €60,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs in Breda.

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Gratis Proefles

100% gratis proefles

✔️Direct starten

✔️Moderne lesauto’s

✔️Spoedcursus rijbewijs mogelijk! 

✔️ Weekend en avond rijles mogelijk

✔️ WRM gecertificeerde rijinstructeurs

✔️ Inclusief  leerling app

€ 49,95,-

NU €0-

Pakket 1

Pak je korting!

10 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1000,-

NU €649,-

Pakket 2

Pak je korting!

20 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis proefles t.w.v. €49,95

€ 1550,-

NU € 1149,-

Pakket 3

Pak je korting!

30 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis leerling proefles t.w.v 49,95

*Gratis leerling Herexamen CBR t.w.v 300

€ 2400,-

NU €1649-

Pakket 4

Pak je korting!

40 rijbewijs B rijlessen

Direct starten

Inclusief CBR examen

Betaling in termijnen mogelijk

Gratis Theorie cursus 69,95

Gratis leerling app t.w.v 49,95

Gratis leerling proefles t.w.v 49,95

*Gratis leerling Herexamen CBR t.w.v 300

€ 3000,-

NU €2149,-

Tarievenlijst

Zie onze tarievenlijst

Losse rijlessen = 60 euro

Praktijkexamen = 300 euro

Theorie cursus = 70 euro

Tussentijdse toets = 260 euro

Administratie kosten per termijn betaling 10

Inschrijf kosten = 30 euro

Rijles in Oisterwijk

Oisterwijk is een groot dorp dat is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het dorp ligt ten oosten van Tilburg en in de buurt van Breda. Onze rijschool is actief in beide steden. Het voordeel hiervan is dat je in dit gehele gebied rijlessen kunt volgen.

Oisterwijk is door de A65 en A58 goed bereikbaar. De verbinding met de trein en bus is goed, maar omdat je daar niet altijd op kunt vertrouwen is het hebben van een auto een groot voordeel. Het halen van je rijbewijs is dus belangrijk en zorgt voor een betere mobiliteit.

Wanneer zien we jou bij Rijschool Breda?

Rijschool Oisterwijk

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: