Rijschool Moergestel

Steering you in the right direction.

In Moergestel kun je voor rijlessen terecht bij Rijschool Breda. Kwaliteit staat hier voorop en de leerling staat bij ons centraal. Als je besluit om bij rijschool Moergestel op te gaan voor je rijbewijs, dan weet je zeker dat je wordt begeleid door één vaste instructeur. De instructeur heeft veel ervaring en kent alle kneepjes van het vak.

rijschool moergestel

Waarom Rijschool Moergestel?

Steering you in the right direction.” Dat is waar wij voor staan. Jouw de goede richting op sturen. Het is van groot belang dat je na het behalen van je rijbewijs met zelfvertrouwen achter het stuur kan stappen. Na een aantal lessen doen wij een indicatie naar hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

Tegenwoordig heeft iedereen het erg druk, waardoor rijlessen plannen niet altijd even makkelijk is. Dat begrijpen wij als geen ander. In Moergestel kun je bij ons terecht voor rijlessen in het weekend en in de avonduren. Deze lessen worden voor hetzelfde tarief aangeboden!

Vraag een intake aan

Auto-rijlessen in Moergestel

Rijlessen is niet zomaar iets, het is een belangrijk proces om deel te kunnen nemen aan het verkeer. Rijlessen kan erg leuk zijn als je het naar je zin hebt. Natuurlijk is het ook spannend om in nieuwe situaties te komen en het verkeer in een ander daglicht te zien. Dit is belangrijk om uiteindelijk goed te presteren in op het eindexamen. Rijschool Moergestel zorgt ervoor dat je er zeker goed op bent voorbereid.

In Moergestel zijn er best veel rijscholen waaruit je kunt kiezen. Een groot aanbod kan het lastig maken om te kiezen. Let daarom op de belangrijkste dingen, de prijs en de kwaliteit. Wij beschikken over een hoog slagingspercentage en scherpe prijzen.

Onze rijlessen zijn toegankelijk in Moergestel, maar ook in bijvoorbeeld Loon op Zand en Tilburg. Het behalen van het rijbewijs van de leerling is bij ons het uitgangspunt. Doordat wij jaren aan ervaring hebben, weten wij precies hoe het autorijden geleerd moet worden. De perfecte basis leg je bij ons. Interesse? Klik dan op de onderstaande knop.

rijschool moergestel
rijschool moergestel

Spoedcursus volgen in Moergestel?

Moet of wil je sneller dan normaal je rijbewijs halen? Een spoedcursus rijvaardigheid biedt dan uitkomst. Tijdens dit speciale spoedcursuspakket volg je de rijlessen versneld. Het is dan mogelijk om binnen twee weken het rijbewijs te halen.

Een belangrijke is echter wel dat je in het bezit bent van het theoriecertificaat. Als dit zo is dan kunnen we samen de gezondheidsverklaring aanvragen en het praktijkexamen inplannen bij het CBR. De volgende stap is dan dat we samen alle rijlessen inplannen tot de datum van je praktijkexamen. Zo haal jij versnel je rijbewijs bij rijschool in Moergestel.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Wonderkind

✔ 10 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus 

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€900,-

Vlotte leerling

✔ 20 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

Theorie cursus

Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1450,-

Gemiddelde leerling

✔ 25 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€1650,-

Onervaren leerling

✔ 35 Rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

Tussentijdse toets (TTT)

€2100,-

Blue Special

✔ 40 rijlessen

✔ CBR praktijkexamen

✔ Theorie cursus

✔ Theorie examen

✔ Tussentijdse toets (TTT)

€2400,-

Extra opties

✔ Enkele intake = €50,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔ Los praktijkexamen = €285,-

Kies nu voor een intake bij onze rijschool in Moergestel

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Rijles in Moergestel

Moergestel is een gelegen in de gemeente Oisterwijk. Het dorp ligt in de provincie Noord-Brabant ten oosten van de stad Tilburg. Dwars door het dorp loopt de A58. Deze snelweg kan vanuit het dorp worden bereikt via de afslag 9 Moergestel. Het dorp is daarnaast omgeven door vrij veel natuur. Een voorbeeld hiervan is het natuurreservaat Moergestels Broek.

Aangezien er geen station ligt in het dorp en door de goede aansluiting met de A58 is het erg handig om een rijbewijs te hebben. Je bent dan namelijk zo in Eindhoven, Tilburg of Breda.

Zien we jou binnenkort bij onze rijschool in Moergestel?

Rijschool Moergestel

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: