Rijopleiding Made

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda verzorgt autorijlessen in Made en omstreken. Met het behalen van een rijbewijs ga je ervaren hoe het is om vrij te zijn in waar je naar toe wilt gaan. Rijschool Made zorgt voor een vaste instructeur die jou begeleidt met het behalen van jouw rijbewijs. Hierdoor trek je alles uit de kast tijdens rijlessen bij Rijschool Made. Hierdoor kun je zelfverzekerd deelnemen aan je praktijkexamen. Hierdoor hebben wij ook een bovengemiddeld slagingspercentage weten te bemachtigen.

Rijlessen in Made

In het begin van jouw rijles traject dien je meerdere vaardigheden te gaan leren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld leren omgaan met meerdere verkeerssituaties, milieubewust rijden, het leren van verkeersregels, veilig rijden en het leren van de verkeersborden. Tijdens dit traject helpt een van onze professionele instructeurs jou om zelfverzekerd in het verkeer te zijn. Bij Rijschool Made ben je verzekerd van een vaste instructeur die jou ondersteunt in dit proces.

In Made zijn er meerdere aanbieders van rijlessen. Rijschool Made onderscheidt zich door haar bovengemiddeld slagingspercentage. Wij bieden een gratis proefles aan, zodat jij kan ervaren hoe het is om te rijlessen bij Rijschool Breda in Made. Hierdoor weet je ook meteen of er een klik met de instructeur is.

Wij als Rijschool Breda verzorgen al een behoorlijk aantal jaren rijlessen in Made en omstreken. Wij zorgen voor een goede voorbereiding zodat jij zelfverzekerd kan deelnemen aan het examen. Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.

Vraag een proefles aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Made?

De slagzin van ons als rijschool in Made is – “Steering you in the right direction.” – wij willen jou als leerling de goede kant opsturen. Tijdens de eerste les geven we jou een idee van het aantal lessen die er nodig zullen zijn om je rijbewijs te behalen. We werken er samen aan om alles uit de kast te trekken zodat jij maximaal kunt presteren tijdens het afrijden.

Ben jij een persoon die doordeweeks naar school gaat of werkt, waardoor je geen tijd hebt om te lessen? Voor dit probleem hebben wij de oplossing! Wij bieden namelijk ook rijlessen aan in het weekend en in de avonduren. Hier zitten tevens geen extra kosten aan gebonden!

Eerlijk en transparant – Rijschool Breda

Een spoedcursus in Made

Wil je graag zo snel mogelijk de weg op? Dan is een spoedcursus bij Rijschool Made perfect voor jou. Met dit pakket kun jij binnen twee weken op voor jouw rijbewijs. Deze spoedcursus is te volgen bij Rijschool Made.

Een vereiste om op spoedcursus te mogen is dat je het theoriecertificaat hebt behaald en dat deze nog steeds geldig is. Indien je deze hebt behaald, vragen we vervolgens samen de gezondheidsverklaring aan. Vervolgens kijken we naar een geschikte datum voor het praktijk examen. Dit gebeurt bij het CBR. Als laatst plannen we alle rijlessen in tot aan het praktijk examen. Zo haal jij versneld het roze pasje in Made.

autorijschool
Rijscholen breda

Rijles in Made

In de gemeente Made zijn er meerdere rijscholen actief. Daarnaast zijn er ook genoeg leerlingen die op zoek zijn naar een rijschool. Let op! Bij de oriëntatie naar een passende rijschool dient niet alleen rekening gehouden te worden met de prijs. De kwaliteit van de rijschool is iets wat veel personen vergeten. Daarnaast is het ook wel handig om te kijken naar de instructeurs. Je zult namelijk meerdere dagen met deze instructeur doorbrengen. Het is dus handig om wellicht de beste uit te zoeken.

Als Rijschool Breda zijn wij een passende partner voor het behalen van jouw rijbewijs in Made. Vanzelfsprekend zijn wij van mening dat wij de nummer 1 rijschool zijn voor jou. Om je over te halen kun je met ons kennis maken via een gratis proefles. Zo bepaal jij zelf of wij een passende rijschool voor jou zijn.

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool in Made

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €43,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €250,- bovenop de pakket prijzen. (Spoedcursus alleen mogelijk met pakket A-B-C).

Actiepakket

Fris jouw kennis op!

 

5 Opfrislessen (50 min)

 

 

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

 

€ 215,-

€ 195,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen!

 

10 Lessen (50 min)

Praktijk examen

 

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

 

€ 785,-

€ 649,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen!

 

19 Lessen (50 min)

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1095,-

€ 995,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen!

30 Lessen (50 min)

Tussentijdse toets

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1495,-

€ 1.395,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen!

38 Lessen (50 min)

Tussentijdse toets

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 2.095,-

€ 1.899,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Tussentijdsetoets CBR € 219,-
Praktijkexamen CBR € 265,-
Praktijkexamen BNOR € 299,-
Praktijkexamen faalangst € 299,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 43,-

Rijles in Made

Made is een groot dorp met ongeveer 12500 inwoners, gelegen in de gemeente Drimmelen in de provincie Noord-Brabant. De gemeente heette oorspronkelijk Made, maar is veranderd naar Drimmelen. In Made staat wel nog steeds het gemeente huis.

Om door de gemeente heen te reizen is een auto erg handig. Hiervoor heb je natuurlijk wel een rijbewijs nodig. Daarom zijn de rijlessen bij Rijschool Made perfect voor jou om te leren rijden in deze omgeving!

Rijschool Made

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: