Rijopleiding Loon op Zand

Steering you in the right direction.

Rijschool Breda verzorgt rijlessen in Loon op Zand. Onze rijlessen zijn voor mensen die de vrijheid willen ervaren om te gaan en staan waar ze willen. Rijlessen volgen bij ons betekent dat je een vaste instructeur krijgt die je zal begeleiden tijdens elke rijles. Zo haal jij alles uit je rijles bij de rijschool in Loon op Zand. Wij zorgen ervoor dat jij met een goed gevoel kunt beginnen het praktijk examen. Vandaar dat wij een bovengemiddeld slagingspercentage hebben.

Rijlessen in Loon op Zand

In het begin van je rijles-carrière zul je veel nieuwe competenties leren. Voorbeelden van deze competenties zijn: milieu bewust rijden, veilig rijden, leren omgaan met verschillende verkeerssituaties, het leren van de verkeersregels en het leren van de verkeersborden. Tijdens die carrière zullen onze professionals je helpen om zelfverzekerd te zijn en intelligentie in het verkeer te ontwikkelen. Bij ons als rijschool in Loon op Zand krijg je een vaste instructeur die jou coacht tijdens het hele traject.

In de gemeente Loon op Zand zijn er meerdere autorijscholen die rijlessen aanbieden. Rijschool Loon op Zand onderscheidt zich met haar bovengemiddeld slagingspercentage. Via de intake is het mogelijk om te ervaren of wij als rijschool bij jou passen. Daarnaast kun je meteen kijken of de instructeur bij jou past.

Wij als Rijschool Breda verzorgen al een behoorlijk aantal jaren rijlessen in de gemeente Loon op Zand. Wij zorgen voor een goede voorbereiding zodat jij met een goed gevoel kunt deelnemen aan het examen. Heb jij belangstelling? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.

Vraag een intake aan
rijschool breda

Waarom onze rijschool in Loon op Zand?

De slagzin van ons als rijschool in Loon op Zand is – “Steering you in the right direction.” – wij willen jou als leerling de goede kant opsturen. Tijdens de eerste les geven we jou een idee van het aantal lessen die er nodig zijn om je rijbewijs te halen. We werken er samen aan om alles uit de kast te trekken zodat jij maximaal kunt presteren.

Moet je werken of naar school overdag en heb je hierdoor geen tijd om te lessen? Hier hebben wij de perfecte oplossing voor! Wij bieden namelijk ook rijlessen aan in het weekend en in de avonduren. Je betaalt hiervoor slechts de prijs die je voor een normale rijles doordeweeks ook zou betalen.

Eerlijk en transparant – Rijschool Breda

Een spoedcursus in Loon op Zand

Wil je zo snel mogelijk jouw rijbewijs behalen? Dan is de spoedcursus de oplossing voor jou. Met dit pakket kun jij binnen twee weken op voor je rijbewijs. Deze spoedcursus is te volgen bij Rijschool in Loon op Zand.

Een vereiste om op spoedcursus te mogen is dat je het theoriecertificaat hebt behaald. Indien je deze hebt behaald, dan vragen we samen de gezondheidsverklaring aan. Vervolgens kijken we naar een geschikte datum voor het praktijk examen. Dit gebeurt bij het CBR. Als laatste plannen we alle rijlessen in tot aan het praktijk examen. Zo haal jij versneld het roze pasje in Loon op Zand.

autorijschool
Rijscholen breda

Rijles in Loon op Zand

In de gemeente Loon op Zand zijn een aantal rijscholen actief. Daarnaast zijn er ook genoeg leerlingen die op zoek zijn naar een rijschool. Let op! Bij de oriëntatie naar een passende rijschool dient niet alleen rekening te worden gehouden met de prijs. De kwaliteit van de rijschool is iets wat veel personen vergeten. Daarnaast is het ook wel handig om te kijken naar de instructeurs. Je zult namelijk meerdere dagen met deze instructeur doorbrengen. Het is daarom van belang dat er een goede klik is met de instructeur.

Als Rijschool Breda zijn wij de rijschool voor het behalen van het roze pasje. Vanzelfsprekend zijn wij van mening dat wij de nummer 1 rijschool zijn voor jou. Om dit te bewijzen bieden wij een intake aan. Zo bepaal jij zelf of wij bij jou passen.

Vraag een intake aan bij onze rijschool in Loon op Zand

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Pakket A

✔ 10 Rijlessen

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 2 passief rijlessen t.w.v. 110 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

✔ Gratis Klassikale theorie cursus

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€489,-

Pakket B

✔ 20 Rijlessen

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 3 passief rijlessen t.w.v. 165 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

✔ Gratis Klassikale theorie cursus

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€999,-

Pakket C

✔ 25 Rijlessen

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 4 passief rijlessen t.w.v. 220 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

✔ Gratis Klassikale theorie cursus

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€1250,-

Pakket D

✔ 35 Rijlessen

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 5 passief rijlessen t.w.v. 275 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

✔ Gratis Klassikale theorie cursus

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€1749,-

Spoed pakket

✔ Haal in 2 weken je rijbewijs

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 2 passief rijlessen t.w.v. 110 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€995,-

Extra opties

✔ Alleen een proefles = €35,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔Tussentijdse toets = €260,-

✔ Praktijkexamen = €300,-

✔Theorie examen = €75,-

Rijles in Loon op Zand

loon op Zand is een gemeente met haar stadhuis in Kaatsheuvel. De gemeente ligt in Noord-Brabant. Een deel van de gemeente bevindt zich in het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Loon op Zand ligt ten noorden van Tilburg en ten noordoosten van Breda.

Loon op Zand is via de N261 verbonden met de dorpen en steden in de omgeving. Deze provinciale weg zorgt ervoor dat je makkelijk overal bent en dus een groot aantal verkeerssituaties kunt oefenen. Door te lessen in je eigen gemeente ken je ook na het praktijk examen elk stukje weg in jouw gemeente.

Kom jij lessen bij ons als Rijschool Breda?

Rijschool Loon op Zand

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: