Rijschool in Gilze

Steering you in the right direction.

Wij als Rijschool Gilze bieden rijlessen aan in Gilze en omgeving. Rijlessen voor mensen die het liefst morgen al de weg op zouden willen gaan. Starten bij ons betekent dat je rijlessen volgt met begeleiding van één vaste begeleider. Hiermee maximaliseer je het leerproces tijdens je rijlessen in Gilze. Een goede voorbereiding is het halve werk en zo kun jij zorgeloos starten met je rijexamen. De voorbereiding die wij jou bieden is gewaardeerd met een boven gemiddeld slagingspercentage.

Rijlessen volgen in Gilze

Autorijden is een proces waarbij je vanaf het begin al een goede begeleiding bij nodig hebt. De ervaren en bekwame instructeurs van Rijschool Breda zorgen ervoor dat je tijdens dit proces de juiste tips en tricks krijgt. Tijdens dit proces leer je over een aantal dingen: verschillende verkeersborden, verschillende verkeersregels en veilig en milieubewust rijden. Een belangrijk punt hiernaast is dat je een vaste begeleider krijgt tijdens dit proces.

In Gilze en omgeving zijn er een aantal rijscholen waaruit kan worden gekozen. Voor onze rijschool geldt dat we ons onderscheiden middels ons bovengemiddelde slagingspercentage. Bij rijschool Gilze is het tevens daarbovenop nog eens mogelijk om een intake te volgen. Tijdens deze les ervaar jij onze rijlessen en bepaal jij of je op gemak bij ons zit.

Onze rijschool in de buurt van Gilze verzorgt al meerderen jaren rijlessen in de buurt van Breda en Gilze. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met ons via de onderstaande button.

Vraag een intake aan
rijschool breda

Waarom rijschool Gilze?

De slagzin van onze rijschool Gilze is    – “Steering you in the right direction.” – wij sturen jou de juiste richting op. Onze rijschool zorgt ervoor dat jij de juiste rijlessen op maat krijgt. Bij de eerste les geven we een aanbeveling over het te volgen aantal lessen voordat je klaar bent voor het rijexamen. We zorgen er samen voor dat je zelfverzekerd met de juiste kennis begint aan je rijexamen.

Heb jij het vaak te druk omdat je naar school moet of werkt? Dat is voor ons geen probleem! Wij geven namelijk ook rijlessen in het weekend en in de avonduren. Rijlessen in Gilze kan dus altijd. Het fijne hiernaast is ook nog eens dat er geen extra kosten zijn voor het volgen van deze lessen in de avonduren of in het weekend. Goedkoop en transparant rijlessen in Gilze bij Rijschool Breda.

Spoedcursus in Gilze

Kun je eigenlijk stiekem niet wachten om zelf de weg op te gaan? Het volgen van een spoedcursus biedt dan de uitkomst. Wij als rijschool in Gilze bieden voor jou een Spoedcursus Pakket. Met dit pakket kun jij al na twee je rijbewijs halen. De spoedcursus volg je natuurlijk bij Rijschool Breda!

Een voorwaarde die verwikkeld is aan het deelnemen aan deze cursus is dat je in bezit bent van een geldig theorie certificaat. De eerst volgende stap is dat we samen de gezondheidsverklaring aanvragen. Hierna gaan we via het CBR de datum van het praktijk examen vastleggen. De laatste stap is dat we alle rijlessen in plannen voor het examen. Zo kun jij je rijbewijs zo snel mogelijk halen.

autorijschool
Rijscholen breda

Rijlessen Gilze

In Gilze zijn meerdere bedrijven die rijlessen verzorgen. Echter is er ook een grote groep mensen die graag rijlessen willen volgen. Het is belangrijk dat je bij je keuze voor een rijschool niet alleen kijkt naar de prijs. Goede kwaliteit rijlessen zorgen voor een bekwaam en zelfverzekerd begin van je praktijk examen. Wanneer je zelf begint met rijden heb je er ook veel voordeel van. Een ander mooi punt is dat je door goede kwaliteit rijlessen sneller kunt afrijden, waardoor je uiteindelijk geld bespaart.

Rijschool Breda biedt jou de mogelijkheid om je rijbewijs te halen in Gilze en omgeving. Wij als rijschool in Gilze vinden natuurlijk dat wij de beste zijn. Om dit te kunnen bewijzen geven we je een intake waarbij je kunt bepalen of wij als rijschool passen bij jou.

Vraag nu snel een intake aan bij onze rijschool in Gilze

Tijdens de intake maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Breda? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen.

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen.

Pakket A

✔ 10 Rijlessen

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 2 passief rijlessen t.w.v. 110 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

✔ Gratis Klassikale theorie cursus

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€489,-

Pakket B

✔ 20 Rijlessen

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 3 passief rijlessen t.w.v. 165 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

✔ Gratis Klassikale theorie cursus

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€999,-

Pakket C

✔ 25 Rijlessen

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 4 passief rijlessen t.w.v. 220 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

✔ Gratis Klassikale theorie cursus

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€1250,-

Pakket D

✔ 35 Rijlessen

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 5 passief rijlessen t.w.v. 275 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

✔ Gratis Klassikale theorie cursus

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€1749,-

Spoed pakket

✔ Haal in 2 weken je rijbewijs

✔ Gratis proefles

✔ Gratis 2 passief rijlessen t.w.v. 110 euro

✔ Gratis Instructie vorderingskaart

Direct beginnen

Schakel & Automaat mogelijk

Flexibele tijden

Vaste instructeur

€995,-

Extra opties

✔ Alleen een proefles = €35,-

✔ Opfriscursus: 5 lessen = 300,-

✔Tussentijdse toets = €260,-

✔ Praktijkexamen = €300,-

✔Theorie examen = €75,-

Rijles in Gilze

Gilze is een dorp gelegen in de gemeente Gilze en Rijen in de provincie Noord Brabant. Dit dorp ligt ten zuidwesten van Tilburg. Wij rijden in deze regio.

De bereikbaarheid van het dorp wordt gewaarborgd door de A58 en de N260, die beiden langs het dorp lopen. Een rijbewijs hebben in deze regio zorgt ervoor dat je veel mobieler wordt. Je kunt eenvoudig met de auto naar Tilburg of Breda. Het gemis van een station in het dorp wordt hiermee te niet gedaan.

Neem jij binnenkort rijlessen bij onze rijschool?

Rijschool Gilze

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar +31 6 81761155, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: