Motorrijschool Breda

Steering you in the right direction.

Motorrijschool Breda is dé specialist op het gebied van motorrijlessen. Heb jij altijd al gedroomd om de zonsondergang tegemoet te rijden op je gloednieuwe motor? Maar heb je nog geen motorrijbewijs? Kom dan een langs bij onze motorrijschool in Breda. We bereiden je voor en leren je de kneepjes van het motorrijden. En voor je het weet rijd je de vrijheid tegemoet!

Volg je motorrijlessen bij motorrijschool Breda

Bij motorrijschool Breda leren we je hoe je je veilig op een motor door het verkeer voortbeweegt. We leren je balans te houden en voertuigbeheersing. Onze instructeurs begeleiden al onze leerlingen op een persoonlijke en professionele manier. Ze kijken naar waar jij behoefte aan hebt en begeleiden je in je eerste ritten op de weg. Zo laten we je uitgroeien tot een bekwame en zelfverzekerde motorrijder. Ben je benieuwd wat onze motorrijschool in Breda voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Vraag een proefles aan
motorrijschool breda
motorrijschool breda

Een spoedcursus bij motorrijschool Breda

Wil je het liefste zo snel mogelijk je motorrijbewijs halen? Ook dat is mogelijk bij motorrijschool Breda. Kies dan voor onze spoedcursus. Je kan dan versneld en op een goedkope manier je motorrijlessen volgen. De spoedcursus van motorrijschool Breda zorgt er voor dat jij binnen slechts enkele dagen op je eigen motor kan springen en de Brabantse wegen mag trotseren. Eindelijk geen files meer, want jij rijdt er op je motor zo tussendoor. Een spoedcursus bij motorrijschool Breda wil niet zeggen dat je het motorrijden niet goed aangeleerd krijgt. We steken er veel tijd in en zorgen er voor dat jij op tijd klaar bent voor je rijexamen. Kies je voor een spoedcursus bij motorrijschool Breda? Dan plannen we ook gelijk je rijexamen in. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. Onze bekwame rijinstructeurs van motorrijschool Breda doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Ze nemen de tijd voor je en begeleiden je in jouw tempo. Ook als je kiest voor een spoedcursus bij motorrijschool Breda. Je hoeft ze dus geen zorgen te maken. Wij zorgen er voor dat je er klaar voor bent.

De voordelen van onze motorrijschool in Breda

Er zijn vele motorrijscholen in de omgeving. Waarom zou je dan voor onze motorrijschool in Breda kiezen? Onze slogan zegt eigenlijk al genoeg: Steering you in the right direction. Motorrijschool Breda zorgt er voor dat jij de goede richting op gaat. Wij begeleiden je op een persoonlijke en professionele manier en helpen je op weg. Letterlijk en figuurlijk. Onze missie is om van jou ene bekwame en zelfverzekerde motorrijder te maken. Een motorrijder die zich op een veilige manier voortbeweegt in het verkeer en geniet van zijn ritten. De rijinstructeurs van motorrijschool Breda weten precies hoe ze dit aan moeten pakken. Ze hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en opleiden van motorrijders. Heb je niet veel tijd doordeweeks? Geen probleem! Bij motorrijschool Breda kun je ook in de avonden en in het weekend motorrijlessen volgen. En dat allemaal zonder extra bijkomende kosten. Want wij van motorrijschool Breda vinden het belangrijk dat wij eerlijk en transparant omgaan met onze leerlingen. Je zult bij ons nooit voor vervelende verrassingen komen te staan.

motorrijschool breda
motorrijschool breda

Je eerste rit maak je bij motorrijschool Breda

De eerste rit op de motor is natuurlijk erg spannend. Dat begrijpen wij als geen ander. Een goede klik met je instructeur is dan ook erg belangrijk. We willen niemand de weg op sturen met iemand waarmee hij of zij geen goede klik heeft. Want dit ga je uiteindelijk terug zien in je leerproces. Daarom bieden wij van motorrijschool Breda jou een gratis proefles aan. Kom een kennis maken met je instructeur en rij alvast samen je eerste rondje. Vergeet ook niet je wensen samen met hem te bespreken. Na afloop van de proefles krijg je een persoonlijk advies. Lijkt het je daarna wat om samen het avontuur aan te gaan? Dan kun je je gelijk aanmelden. Heb je nog vragen of ben je al overtuigd en wil je je motorrijlessen komen volgen bij motorrijschool Breda? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen.

Neem contact op

Kies nu voor een gratis proefles bij onze motorrijschool in Breda

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Pakketten en prijzen

Wat zijn de kosten van het rijbewijs in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen. Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

12 Motorrijlessen

Starterspakket

Voel de vrijheid!

Incl. AVB

Incl. AVD

Geen lange wachtlijsten

€ 987,-

17 Motorrijlessen

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

MEEST GEKOZEN

Premiumpakket!

Incl. AVB

Incl. AVD

Geen lange wachtlijsten

€ 1177,-

25 Motorrijlessen

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Sterpakket

Voel de vrijheid!

Incl. AVB

Incl. AVD

Geen lange wachtlijsten

€ 1497,-

Getrapt

Met passie

Voel de vrijheid!

Professionele begeleiding

AVD getrapt

ZSM

Geen lange wachtlijsten

€ 437,-

Spoedopleiding

Spoedcursus

Spoedopleiding motor

Begint altijd met een intake

Verschillende pakketten

Theorie al wel in the pocket

Geen lange wachtlijsten

BINNEN 4 DAGEN AL KLAAR

Losse tarieven

Try The Bike: Gratis

Losse les: € 47,50

Examen AVB: € 169,-

Examen AVD: € 269,-

Betaal eenvoudig:

Pinautomaat

In onze auto’s kun je betalen aan het pinautomaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen worden snel toegestuurd en zijn de betalen via het internet. Ideaal!

Contant

Rijschool Breda accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Gemakkelijk en zonder extra kosten!

Motorrijles in Breda

Breda is een grote stad in Noord-Brabant. De stad, die tevens een gemeente is, omvat enkele dorpen, waaronder Teteringen. Vanwege de ligging binnen de gemeente rijdt onze rijschool ook in de omliggende dorpen.

Breda ligt nabij verschillende snelwegen in alle richtingen. Tijdens jouw rijlessen kun je oefenen op veel verschillende stukken weg. Daarnaast zijn er veel richtingen waar jij straks heen kunt met jouw rijbewijs! Het halen van jouw rijbewijs in Breda is daardoor zeker een praktische toevoeging voor jouw zelfstandigheid.

Daarnaast kent Breda enkele scholen, als Avans, BUas en het ROC. Ook voor studenten zijn wij de geschikte rijschool, wegens onze flexibele lestijden in het weekend en de avonduren, of juist tijdens een tussenuur.

Zien wij jouw binnenkort terug bij onze rijschool?

motorrijschool breda

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolbreda.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: